Image and video hosting by TinyPic

Autor Tema: S.C. Stephens - Zanesena  (Pročitano 33 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

S.C. Stephens - Zanesena
« poslato: Maj 24, 2017, 20:10:42 »
S.C. Stephens - Zanesena


         

Snažna i emocionalno nabijena ljubavna priča o mladoj ženi koja je rastrzana svojim osećanjima prema zgodnom, pouzdanom momku koji je obožava i popularnoj, seksi, lokalnoj rok zvezdi. Ljubavni trougao u kojem osećanja junaka jure luđe od najopasnije vožnje rolerkosterom.
Već skoro dve godine njen dečko Deni pruža Kiri sve što je oduvek želela: ljubav, nežnost i beskrajnu odanost. Kada se njih dvoje odsele u novi grad da u njemu započnu zajednički život – Deni na poslu svojih snova, a Kira na uglednom univerzitetu – čini se da je sve savršeno. Međutim, nepredvidive obaveze razdvajaju srećni par.
Usamljena, zbunjena i željna utehe, Kira se neočekivano zbližava s Kelanom Kajlom – lokalnom rok zvezdom. U početku je on samo drug na kojeg se oslanja, ali uporedo s njenom usamljenošću, jača i njihova veza. A onda se, jedne noći, sve iz korena menja... i ništa između njih dvoje više neće biti kao pre.

pdf
latinica
izvor, scribd
obrada, nn

 files:flash

Odg: S.C. Stephens - Zanesena
« Odgovor #1 poslato: Maj 24, 2017, 20:11:17 »
S. C. Stephens - Zavedena


„Izvanredan nastavak romana Zanesena. Stivensova zna šta čitaoci žele.“ A Turn of Page Blog
Pošto se upetljala u ljubavni trougao koji je doveo do razorne izdaje, Kira se zavetovala da će izvući pouku iz svojih grešaka. Čvrsto je odlučila da nikad više nikome ne nanese takav bol, posebno ne osećajnom i darovitom muškarcu koji joj je osvojio srce. Međutim, život pred svaku vezu postavlja nove izazove. Hoće li Kirina ljubav izdržati i najtežu probu? Lako je voleti... ali teško je verovati.
 

pdf
latinica
izvor, scribd
obrada, Zvoncica

 files:flash