Image and video hosting by TinyPic

Autor Tema: Vadim Zeland - Transurfing / Serijal  (Pročitano 29 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Vadim Zeland - Transurfing / Serijal
« poslato: Maj 24, 2017, 21:01:24 »
Vadim Zeland - Transurfing 1- Prostranstvo


Ovo je prva knjiga iz trilogije „Transurfing". Bez obzira na to koliko su čudesne ideje koje knjiga donosi, one su već pronašle potvrdu u praktičnoj primjeni. Oni koji su pokušali koristiti tehniku transurfinga bili su zadivljeni. U Rusiji je ovaj bestseler prodan u milijunskoj nakladi!
Transurfing je moćna tehnika upravljanja stvarnošću koja predlaže drukčiji način razmišljanja i djelovanja. Mnoga životno važna pitanja proučavaju se s potpuno neočekivanog gledišta.
Ideja transurfinga zasniva se na pretpostavci da postoji prostor varijanti u kojem se čuvaju scenariji za sve moguće događaje. Tamo je zapisano sve što je bilo, što jest i što će biti. Pod određenim uvjetima energija ljudskih misli sposobna je materijalizirati ovu ili onu varijantu. Ne trebate se mučiti da postignete svoj cilj - on se sam ostvaruje. Pritom ne mijenjate sebe, nego se vraćate sebi.

pdf
izvor, scribd
obrada, nn

 files:flash

Odg: Vadim Zeland - Transurfing / Serijal
« Odgovor #1 poslato: Maj 24, 2017, 21:01:55 »
Vadim Zeland - Transurfing 2 - Šum jutarnjih zvezda


Druga knjiga iz trilogije Transurfing, ruskog fizičara Vadima Zelanda, vodi vas korak dalje u korištenju ove moćne tehnike. Saznat ćete kako provoditi konkretne postupke koji mogu iz temelja izmijeniti vaš život. Sanjajte lucidne snove i posjetite
nevjerojatna mjesta u prostranstvu varijanti. Naućite pravilno izvršiti narudžbu onoga što želite. Utišajte svoj um i oslušnite šapat svoje duše i time ćete prizvati moćnu izvanjsku
namjeru koja može ostvariti sve vaše snove. Energija misli ne
nestaje bez traga. Ona snažno utječe na događaje u vašem životu. Moć te energije treba znati iskoristiti. Transurfing će vas tome poučiti.
Čudesne ideje koje donosi Transurfing već su našle potvrdu u praktičnoj primjeni. U Rusiji je ovaj bestseler prodan u milijunskoj nakladi, a oduševljenih je transurfera sve više!

pdf
izvor, scribd
obrada, nn

 files:flash

Odg: Vadim Zeland - Transurfing / Serijal
« Odgovor #2 poslato: Maj 24, 2017, 21:02:29 »
Vadim Zeland - Transurfing 3 - Napred u prošlost


Ovo je treća u seriji knjiga ruskog bestselerautora koji je svojom Teorijom transsurfinga u Rusiji izazvao mentalnu revoluciju. Ovde je autor nastavio sa prikazom metoda kojima se mogu prevazići stereotipi i ograničenja koja smo – kako će se ispostaviti – sami sebi nametnuli. Biće takođe objašnjeno kako čovek može da se na vremenskoj skali kreće unapred ili unazad, i da parametre duhovne energije podesi tako da izazovu željene promene trenutne situacije.

Ponovo ovde nisu u pitanju ni trikovi, ni eksperimenti, već čudesna mogućnost da se svesno, snagom volje i namere upravlja stvarnošću.

pdf
izvor, scribd
obrada, nn

 files:flash

Odg: Vadim Zeland - Transurfing / Serijal
« Odgovor #3 poslato: Maj 24, 2017, 21:03:09 »
Vadim Zeland - Transurfing 4 - Upravljanje stvarnošću


U četvrtom nastavku iznimno uspješne serije o transurfingu autor razmatra konkretna pitanja koja nas sve zaokupljaju.

Kako svoj seksualni život učiniti uspješnim te se riješiti krivnje i osjećaja manje vrijednosti? Kako postići slavu i uspjeh? Je li moguće osloboditi se ovisnosti? Možemo li se vratiti zdravom i prirodnom načinu života, a ipak biti dio suvremenog društva? Što je iskonski cilj svakog živog bića i imaju li životinje i biljke svijest i osjećaje? Sjećaju li se djeca prošlih života i zašto s vremenom gube jedinstvo duše i razuma s kojim se rađaju? Tko su indigo djeca i zašto dolaze? Postoji li reinkarnacija? Kako poimati Boga - kao strogog vladara ili dobrohotnog roditelja?

Mudro i suosjećajno Zeland nam još jednom dokazuje koliko je transurfing moćna tehnika koja zaista djeluje!

pdf
izvor, scribd
obrada, nn

 files:flash

Odg: Vadim Zeland - Transurfing / Serijal
« Odgovor #4 poslato: Maj 24, 2017, 21:03:42 »
Vadim Zeland - Transurfing 5 - Jabuke padaju u nebo


Serija o transurfingu postigla je svjetski uspjeh, a oduševljenih je transurfera svakim danom sve više!

U petom nastavku serije o transurfingu Vadim Zeland ponovno nas oduševljava jednostavnošću kojom pojašnjava nevjerojatne koncepte ove moćne tehnike.

Autor govori o principima i metodama upravljanja stvarnošću te o dvostranom ogledalu i zrcalnoj tehnici. Kako izaći iz zrcalnog kruga i prestati juriti za odrazom?

Što je amalgam stvarnosti i kakva je veza transurfinga i astrologije? U čemu je tajna posebnosti venecijanskih zrcala? Što učiniti ako ste nezadovoljni težinom i svojim izgledom, frustrirani zbog svog ili tuđeg poroka, nemate dovoljno energije, a životni je zanos netragom nestao? Kako pristupiti odgoju svoga nadarenog i kreativnog djeteta,koje je možda čak indigo dijete?

Transurfing vam može pomoći da odgovorite na sva ova pitanja. Odbacite negativnost, budite spremni imati i prihvatite da ne postoje čuda, već samo snaga vaših misli kojima oblikujete svoju stvarnost. Ne vjerujete? Uvjerite se!

pdf
izvor, scribd
obrada, nn

 files:flash

Odg: Vadim Zeland - Transurfing / Serijal
« Odgovor #5 poslato: Maj 24, 2017, 21:04:15 »
Vadim Zeland - Transurfing 6 - Gospodar Stvarnosti


U novom nastavku iznimno uspješne serije o transurfingu Vadim Zeland ponovno odgovara na pitanja čitatelja. Kako proširiti posao? Treba li slijediti vlastite želje ili osjećaj dužnosti? Prekinuti loš brak ili ostati u njemu? Kako pomoći djetetu da se riješi ovisnosti? Gdje prestaje suosjećanje, a počinje krivnja? Govori i o štetnosti nekih namirnica, o zdravoj prehrani i o onome od čega bismo rado okrenuli glavu - o patnjama životinja koje se uzgajaju zbog mesa. Savjetuje i kako napraviti iznimno ljekovitu živu vodu. Glavni preduvjeti uspješnoga transurfanja su visoka razina energetike i mnogo životne radosti. Za to je potrebno pročistiti i tijelo i svijest.

pdf
izvor, scribd
obrada, nn

 files:flash

Odg: Vadim Zeland - Transurfing / Serijal
« Odgovor #6 poslato: Maj 24, 2017, 21:04:52 »
Vadim Zeland - Apokrifni Transurfing


U novom nastavku serije o transurfingu - moćnoj tehnici za upravljnje stvarnošću, Vadim Zeland pruža uvide u dvostranu stvarnost koja te okružuje - odgovara na pitanja o zdravlju, bolesti i razvoju samopouzdanja, poziva na razvoj svjesnosti i upozorava na važnost onoga što jedeš i piješ.

Ruski fizičar Vadim Zeland donosi novi nastavak u seriji o transurfingu, moćnoj tehnici za upravljanje stvarnošću. Apokrifni transurfing obimno je, slojevito i kompleksno djelo koje izlazi iz općeprihvaćenih okvira, kako nam i sam naziv apokrifni poručuje.

Autor pruža nove i duboke uvide u dvostranu stvarnost koja te okružuje:

    * koristeći koncepte transurfinga odgovara na brojna pitanja čitatelja o zdravlju i bolesti, ljubavi i seksu, razvoju samopouzdanja, napretku u karijeri i odnosima u obitelji
    * upoznaje te s Generatorom namjere i Čašom vode, učinkovitim tehnikama za ostvarivanje namjere
    * upozorava na važnost onoga što jedeš, piješ i udišeš
    * poziva na razvoj svjesnosti i suosjećanja prema našoj okolini i drugim bićima u njoj
    * savjetuje kako pripraviti ljekovitu vodu i navodi vlastite recepte za pripremu nekih zanimljivih i zdravih jela, jer je zdravo tijelo preduvjet jasne svijesti i dobrog transurfanja.

Vadim Zeland još će te jednom iznenaditi i navesti na razmišljanje. On smatra da je razuman čovjek, Homo Sapiens, stvar prošlosti, a da budućnost pripada svjesnom čovjeku, koji je spreman probuditi se u snu na javi. Jeste li vi taj čovjek?

pdf
izvor, scribd
obrada, nn

 files:flash

Odg: Vadim Zeland - Transurfing / Serijal
« Odgovor #7 poslato: Maj 24, 2017, 21:05:23 »
Vadim Zeland - Karta sudbine


Transurfing - Karte sudbine otvorit će vam oči za iluzornost izvanjskoga svijeta. Shvatit ćete da unaprijed oblikovana stvarnost ne postoji, već da u svakom trenutku iz prostranstva varijanti možete odabrati sve što poželite. Karte neka vam pruže nadahnuće za dan koji je pred vama ili neka budu glasnik vaše duše koja će vam se pomoću karata lakše obratiti. Uz transurfing možete ostvariti postavljeni cilj i odlučiti koji će događaji i ljudi postati dio vašega života. Prepustite se, pružite ruku i izvucite kartu. Transurfing uvijek djeluje, samo trebate slijediti njegove principe. "Ja ne želim i ne nadam se, ja imam namjeru."

pdf
izvor, scribd
obrada, nn

 files:flash