Image and video hosting by TinyPic

Autor Tema: Ikariam 5.0.0 u akciji!  (Pročitano 954 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ikariam 5.0.0 u akciji!
« poslato: Maj 12, 2012, 09:04:16 »
Ikariam 5.0.0 je u akciji!


Novi izgled
Interfejs igre sada zauzima punu veličinu prozora pretraživača i automatski se prilagođava promeni veličine prozora.
Prikazi mape sveta, mape ostrva i grada redizajnirani su i sada su u većoj rezoluciji. Meniji koji su se nalazili na levoj strani glavne stranice zamenjeni su novim elementima: navigacioni elementi na mapi sveta sada se nalaze na dnu ekrana i mogu se prikazati i sakriti klikom na sredinu kontrole pravca. Na prikazu ostrva možete preći na drugo ostrvo tako što ćete ukucati koordinate u sličan preuređen meni. Na levoj strani stranice grada sada imate linkove ka opcijama Trupe u gradu ``, `Premijum-Trgovac`, `Paketi lutaka`, `Lista izgradnje zgrada`, `Otpusti jedinice Špijunaža` `` i (u drugim gradovima u kojima imate špijune) .
Minimalna rezolucija od 1024h768 piksela za prikaz Ikariama ostaje kao u starom izgledu. Međutim, ostrva i gradovi su sada veći, što znači da se može desiti da ne budu vidljivi u celosti. Povlačenjem miša svaki prikaz se može pomeriti tako da nevidljivi delovi postanu dostupni. Ako ova metoda ne radi, takođe možete koristiti kontrolu pravca na dnu ekrana.
Zgrade i mnogi elementi glavne stranice prerađeni su i prilagođeni da bi se uklopili sa novim prikazom.
Neke stranice su zbog novog izgleda optimizovane ili delimično prerađene. U to spadaju trgovačka luka, muzej, trgovina, diplomatski savetnik i pomoć.
Novina - jedinice i brodovi sada se mogu otpustiti u bilo kom od gradova, bez obzira na to da li u gradu postoje barake ili brodogradilište.
Novi dizajn savetnika za istraživanje
Dizajn savetnika za istraživanje je prerađen. Sada možete bolje da vidite koja su istraživanja završena i koja još uvek treba istražiti.
Sa ovom rekonstrukcijom Biblioteka će postati suvišna i biće uklonjena. Pomoć će biti prilagođena u skladu s tim.
Novina - u savezničke gradove, okupirane gradove, gradove sa okupiranim lukama i gradove za koje imate garnizonska prava sada možete ući `` kao u svoje gradove ili gradove u kojima imate špijune. Ove gradove možete prepoznati po tome što imaju zelenu strelicu pored svog imena.
Preuređena Pomoć
Meni vodiča i redosled poglavlja u okviru pomoći su preuređeni.
Poglavlja Prvi koraci `` `i Zgrade, građevinski materijal i populacija` su spojena, a nekoliko drugih je dobilo nova imena.
Neke greške u sadržaju su ispravljene.
Animacije
Pored kitova i delfina na mapi sveta sada postoji i niz drugih animacija.
Ako performanse Vašeg kompjutera ili internet konekcija ne mogu da ih podrže, animacije se mogu isključiti u opcijama igre.
Nova mesta za izgradnju u gradovima
Svaki grad sada ima dva nova mesta za izgradnju, na kojima može da se sagradi bilo koja od ponuđenih zgrada. Mesta će biti odmah dostupna u svakom gradu i ne moraju biti prethodno istražena ili dobijena na neki drugi način.