Image and video hosting by TinyPic

Autor Tema: Resident Evil: Revelations  (Pročitano 385 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Resident Evil: Revelations
« poslato: Maj 25, 2013, 19:23:14 »
"Resident Evil: Revelations" je video igra koja se prvenstveno pojavila za Nintendo 3DS konzolu. Nesto vise od godinu dana kasnije korisnici PS3, Xbox360 PC-a su dobili priliku da odigraju ovu igru.

Od Resident Evil-a 4, serijal je poceo da gubi onaj svoj "Survival horror" smek, i polako je poceo da prelazi u neki suter iz treceg lica. Mnogima se nije svidela ta promena, pogotovo onima koji su odrasli uz prva tri dela igre.

Revelations se vraca korenima, i postaje prva RE igra nakon treceg dela koja je ponovo puna mozgalica, i u kojoj je cilj kao u starijim delovima, da se resavaju razne zagonetke i usput preziveti napade raznih mutanata.

Igra vas stavlja pre svega u ulogu (mnogima omiljenog lika serijala) Jill Valentine, glavnu junakinju iz prvog i treceg dela serijala. Ali tokom igre mozete voditi jos 3 lika u zavisnosti od misije.

Grafika malo zaostaje za danasnjim standardima, deluje kao da je igra stara oko 3 godine i ako je "nova".
Gameplay je sa druge strane nesto sto krasi igru, tradicionalistima ce se sigurno svideti jer ima sve elemente survival horror igara. Radnja se desava izmedju 4 i 5. dela igre i objasnjava kako se razvio T-Virus sa kojim su se junaci sretali u 5. i 6. delu serijala.

Municije nema za razbacivanje tako da treba razmisliti da li je pametno istrositi sve metkove ako za to nema potrebe. Kamera je zadrzala polozaj preko ramena igraca a moze se namestiti i iz treceg lica.

Dodatno Raid mod omogucava igru za dva igraca u borbi protiv naleta "zombija".

Igra se moze zavrsiti za nekih 5 sati.


Topla preporuka za sve ljubitelje serijala!