Image and video hosting by TinyPic

Autor Tema: Sve o neobux internet zaradi  (Pročitano 424 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Sve o neobux internet zaradi
« poslato: April 28, 2014, 17:55:54 »
Pretražio sam forum i koliko sam mogao da vidim o ovoj temi i nema nekih naročitih postova, pa sam odlučio da informacije koje imam podelim sa Vama.

Ukratko Neobux je besplatna internet usluga dostupna u celom svetu. Njihova usluga omogućava oglašivačima hiljade potencijalnih kupaca. O čemu se radi? Oglašivači postavljaju oglase, a korisnici gledajući te iste reklame mogu zaraditi. Korisnik koji je registrovan na Neobux klikne na oglas i nakon određenog vremena dobija unapred određen iznos novca na svoj Neobux račun, a zatim na Payza ili PayPal.

Nakon šest godina rada, što nijedna do sada postojeća PTC (Pay To Click) stranica nije dostigla, Neobux je nastavio dalje sa svojim radom i sada se svakog dana na NeoBux priključi preko 10000 novih članova. Ovo je samo još jedan faktor da se radi o kvalitetnoj PTC stranici i jednoj veoma važnoj osobini, a to je da će novac koji zaradite biti isplaćen u roku od dva minuta!

Još nešto što ide u prilog Neobuxa, jeste i to da se prema Alexa.com sajtu Neobux nalazi na 5 mestu najposećenijih sajtova u Srbiji, što dovoljno govori koliko ljudi iz Srbije koristi usluge Neobux-a i zarađuje na ovaj način.

Više informacija o Neobux-u, procesu registracije, zarade i isplate zarađenog novca, možete videti na stranici:

Piksla download
« Poslednja izmena: Maj 12, 2014, 22:17:25 SretaDinic »