Image and video hosting by TinyPic

Autor Tema: Web pretrazivac?  (Pročitano 8392 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Odg: Web pretrazivac?
« Odgovor #15 poslato: April 10, 2010, 16:26:01 »
A koju verziju IE koristis? Malo mi je cudno, iskreno i prvi put cujem da neko hvali IE, jer kod njega nije problem brzina i iskoriscenost kapaciteta, ona to dobro radi, vec ona druga stavka sigurnost. To je kod nje losije uradjeno, pa zbog toga je ljudi i izbegavaju, a sto je i najvaznija stavka.


  • Enzo. Van mreže
    • Prijatelj foruma
    • *



    • Poruke: 8047

    • We Troll

Odg: Web pretrazivac?
« Odgovor #16 poslato: April 10, 2010, 16:32:56 »
Pa da nije postojao IE ne bi ni ovi drugi postojali.. svi rade na istoj bazi samo se gleda ko ce vise da se nabudzi, IE 8 je po meni super. Nema nikakvih problema

Odg: Web pretrazivac?
« Odgovor #17 poslato: April 10, 2010, 17:03:00 »
Pa to sto je da li je on prvi pretrazivac ili ne, o tome nije rec, a da je na istoj bazi bas i nije. Dosta radi tu sigurnost, koja je kod IE veoma losa, ali to ti ne govorim samo ja, vec dosta strucnijih ljudi, kao i istrazivanja koja su radjena.
Kao dokaz da nije sve isto, postoji jedno takmicenje hakera, koji treba da obore pretrazivace i upadnu u sistem, prosle godine Safari je oboren za 10-tak ili 15-ak sekundi, za ostale pretrazivace je trebalo malo vise vremena, Google Chrome nisu uspeli da obore. Isto takmicenje je odrzano i ove godine, hakerima je bilo teze da obore pretrazivace, zbog novog Leopard-a, Win 7 i sigurnosnih mera koje su primenjene, ali su opet neki pretrazivaci pali, osim Google Chrome-a.

Ja odavno ne koristim IE, jos od 2004-te, mozda je on malo bolji, ali vidim na drugim forumima, jos ga niko nije pohvalio.


  • Enzo. Van mreže
    • Prijatelj foruma
    • *



    • Poruke: 8047

    • We Troll

Odg: Web pretrazivac?
« Odgovor #18 poslato: April 10, 2010, 17:40:30 »
Eto ja da budem prvi koji cu ga pohvaliti :D

Odg: Web pretrazivac?
« Odgovor #19 poslato: April 10, 2010, 17:51:48 »
Hehe!! Neko mora. ;)

Odg: Web pretrazivac?
« Odgovor #20 poslato: April 30, 2010, 06:18:42 »
Meni je opera najbolja  ;)


  • Enzo. Van mreže
    • Prijatelj foruma
    • *



    • Poruke: 8047

    • We Troll

Odg: Web pretrazivac?
« Odgovor #21 poslato: April 30, 2010, 14:39:14 »
Opera je pocela malo da zeza. Baguje fb chat, i po neki put kada skidam prikaceni sadrzaj na mailu..

Odg: Web pretrazivac?
« Odgovor #22 poslato: April 30, 2010, 14:48:22 »
Meni ova 10.52 lepo radi, ali zato je poceo da me zeza Google Chrome, ne znam zasto, a nigde nema neki update.


  • Kamm[I]kazzA Van mreže
    • Regrut

    • *


    • Muškarac
    • Poruke: 110

    • I'd rather die than stay alive...

Odg: Web pretrazivac?
« Odgovor #23 poslato: Jul 27, 2010, 11:04:34 »
Ja sam ubacio sve pretrazivace i ovako :firefox je najstabilniji ali je naj sporiji,google chrome je brz i otvara dosta flash-eva na raznim sajtovima, safari je najvece sra*je veoma je spor i plus treba mu da ucita sajt koji ima neke banere,klipove itd po ceo 1 min,operu sam koristio ranije i nije losa ova 10.54 brzina jos nije losa ali samo oce da malo zeza chat na fb pa me smorilo i sad koristim google chrome,ie je brz i to mora da priznam ali je zato veoma glup naprimer kada pustim 10 tab-a on mi na jedanesti kaze da nema konekcija i moram da refresiram stranicu i onda hoce kao i kad mnogo brzo pustim 2,3 tab-a ono hoce da skida neki toolbar :S.Eto to sam saznao o pretrazivacima ostalo je na vama ja vam preporucujem google chrome ako volite brz i mozzila firefox ako hocete kvalitet !!!!  8)

Odg: Web pretrazivac?
« Odgovor #24 poslato: Avgust 02, 2010, 17:22:54 »
FireFox. Ostalo je suvisno pricati.

Odg: Web pretrazivac?
« Odgovor #25 poslato: Avgust 14, 2010, 11:54:11 »
Koristim ih sve :D mozilu koristim na laptopu, na drugom laptopu koristim operu i safari, na racunaru operu i google chrom a na starom kompijuteru pre 4 godine sam koristio IE :D


  • Kamm[I]kazzA Van mreže
    • Regrut

    • *


    • Muškarac
    • Poruke: 110

    • I'd rather die than stay alive...

Odg: Web pretrazivac?
« Odgovor #26 poslato: Avgust 14, 2010, 23:25:02 »
Google chrome !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KONZA

Odg: Web pretrazivac?
« Odgovor #27 poslato: Avgust 15, 2010, 12:40:14 »
probajte dragon


  • Enzo. Van mreže
    • Prijatelj foruma
    • *



    • Poruke: 8047

    • We Troll

Odg: Web pretrazivac?
« Odgovor #28 poslato: Avgust 15, 2010, 12:49:31 »
Probao sam dragon, na slicnu foru je kao i chrome, ne svidja mi se dizajn, ostajem pri operi, ali mana opere je to sto nema link checker.

Odg: Web pretrazivac?
« Odgovor #29 poslato: Novembar 13, 2010, 19:08:15 »
  Opera 10.63 ubija