Image and video hosting by TinyPic

Autor Tema: HTC predstavio One M8: Telefon sa tri kamere  (Pročitano 1646 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

HTC predstavio One M8: Telefon sa tri kamere
« poslato: Mart 31, 2014, 09:34:28 »
Tajvanska kompanija HTC, danas je predstavila dugo najavljivani novi HTC One (M8), najnoviju unapređenu verziju nagrađivanog modela HTC One (M7).Predstavljen u "Gunmetal Gray" boji , sa najnovijom HTC Sense 6 tehnologijom, novi model HTC One (M8) ističe se zahvaljujući kućištu od visokokvalitetnog metala sa Smart Sensor Hub konzolom koja predviđa potrebe korisnika i koristi Motion Launch.

Tehnologija Duo kamere se, pored glavnog UltraPixel modula, može pohvaliti i dubinskim senzorom koji beleži i informacije o dubini slike i nudi primenu mnoštva izuzetnih i kreativnih efekata koji će vam omogućiti do sada najbolju obradu vaših fotografija.

U trenutku od obične fotografije stvara portrete profesionalnog kvaliteta, promenom fokusa uz primenu funkcije UFocus.

Ova napredna tehnologija takođe funkcioniše i po principu „iza scene“ i fokusira scenu odmah po aktiviranju kamere - običnim pritiskom dugmeta za fotografisanje dobijate najoštriju moguću sliku.

Autofokus kamere funkcioniše brzinom od 300 milisekundi, a pametni LED Dual blic automatski bira tačnu boju i jačinu svetlosti kako bi se postigli što prirodniji ten i fotografija profesionalnog kvaliteta.

Nastavite sa čitanjem: http://orcaforum.spam.com/t4-htc-predstavio-one-m8-telefon-sa-tri-kamere