Image and video hosting by TinyPic

Autor Tema: TOM KRUZ: UBIJAO SAM SRBE KAO MUVE  (Pročitano 441 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

TOM KRUZ: UBIJAO SAM SRBE KAO MUVE
« poslato: Decembar 20, 2011, 20:06:29 »
Autor: Ekipa Kurira

U četvrtom nastavku filma „ne moguća misija“ glavni glumac poslao poruku da je poželjno ubijati Srbe!

BEOGRAD - Dokle više?!
Holivudskom nizu filmova u kojem su Srbi glavni negativci pridružio se i najnovijih hit Toma Kruza „ne moguća misija 4“, koji se od pre neki dan prikazuje u beogradskim bioskopima. Kruz je, međutim, otišao za korak dalje od svih, poručujući kroz ciničan osmeh kako je normalno i poželjno ubijati Srbe!

U jednoj od poslednjih sekvenci filma, u dijalogu sa svojim filmskim partnerom, Tom Kruz u liku agenta Itana Hanta mrtav hladan pravi paralelu između Srba i muva. Upitan zbog čega je ubio šest Srba u pokušaju da inscenira smrt svoje žene, Kruz (Itan Hant) odgovara: „Tako sam ubio dve muve jednim udarcem!“
Time je, zapravo, hteo da kaže kako je s jedne strane zaštitio svoju ženu od progona, fingirajući njenu smrt, a istovremeno ubio šest Srba, što je u njegovoj interpretaciji zvučalo kao dobrodošlo?!

Film „ne moguća misija 4“ i inače ima Srbe u već uobičajenoj ulozi terorista, što gotovo više nikog i ne iznenađuje. Međutim, to ne može da se kaže i za opisanu scenu, koja posetioce beogradskih bioskopa vidno šokira i čini ogorčenim.
Osim što tumači glavnu ulogu u ovom filmu, Kruz je i producent, što znači da je i te kako mogao da utiče na sadržinu izgovorenih replika, poput ove skandalozne.

Inače, okosnicu „ne moguće misije 4“ čini zaplet u kojem je glavni junak Itan Hant okrivljen za teroristički napad na Kremlj i, odbačen od svojih „poslodavaca“, pokušava da spere ljagu sa svog imena. A u takvom scenariju zli Srbi uvek posluže...

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=V0LQnQSrC-g" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=V0LQnQSrC-g</a>
« Poslednja izmena: Decembar 20, 2011, 20:09:15 daca75 »