Image and video hosting by TinyPic

Autor Tema: Америчка војска у акцији!  (Pročitano 239 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Америчка војска у акцији!
« poslato: Jun 25, 2013, 19:37:08 »
Šokantne fotografije američkih vojnika kako siluju devojčicu u Iraku

Zastrašujuće fotografije koje svedoče o zlodelima američke vojske u Iraku ovih dana preplavile su svetske medije. Na njima je prikazano brutalno seksualno zlostavljanje 14-godišnje iračke devojčice u zloglasnom ratnom zatvoru Abu Ghraib, koju siluje nekoliko američkih vojnika.Kako navode mediji, fotografije datiraju od pre nekoliko godina, a akteri ovog gnusnog zločina su pripadnici 502 Pešačke Regimente, i to: Pol E. Kortez, Džejms P. Bejker, Džesi V. Spilman, Brajan L. Hauard i Stiven D. Grin.Njihova žrtva bila je maloletna Hamze al Janabi, koja je nakon silovanja ubijena zajedno sa još jednim petogodišnjim detetom.

Silovatelji su nakon mnogo godina konačno osuđeni, ali je izjava jednog od njih ostala da zastrašujuće odzvanja u ušima svih koji su je čuli.


- Nisam smatrao Iračane ljudima, izjavio je jedan od predvodnika američkih vojnika, Stive D. Grin, koji je nesretnu devojčicu, nakon što su je silovali njegovi „saborci", još jednom silovao i ispalio joj je metak u glavu.


Pored ovih fotografija, CBS vesti objavile su i druge slike koje dokumentuju užasavajuća seksualna zlostavljanja i mučenja iračkih ratnih zatvorenica u zloglasnom zatvoru Abu Ghraib, a objavljene su i fotografije zarobljenika koji su godinama mučeni u Iraku od strane Amerikanaca.Odg: Америчка војска у акцији!
« Odgovor #1 poslato: Jun 25, 2013, 19:38:25 »
Сатри их Боже путем народне песнице!