Image and video hosting by TinyPic

Autor Tema: Kontrola Illuminata i subliminalne poruke  (Pročitano 5983 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Kontrola Illuminata i subliminalne poruke
« poslato: Februar 12, 2012, 14:59:39 »
Da bi svijet funkcionirao, potrebno je da postoji netko tko će kontrolirati bankarstvo, ekonomiju, medicinu, školstvo, religiju i dr. Kao što je u religijama potreban pastir koji čuva ovčice, tako je i ovdje potreban pastir ili bolje rečeno gospodar iz sjene. Da je sve tako lijepo, nije, ali neka ravnoteža se mora održavati. Tako npr. oni koji "drže sve konce" u rukama organiziraju ratove (za koje nikada nije nedostajalo milijune dolara), virusne epidemije, inflacije i sl. radi kontrole populacije stanovništva, trgovine drogom i oružjem, radi pranja novca preko svjetskih korporacija (Wall Street) itd. Možda vam se ovo sve čini nejverovatnim (ili kao što bi neki rekli teorija zavjere), ali svaku od ovih tvrdnji vam mogu dokazati vrlo jednostavno!


Ovo je fotografija 60. godišnjice Ujedinjenih Naroda. Uočavate li 666 u pozadini?
 
Njihov "tajni plan" je porobiti stanovništvo i uvesti maksimalnu kontrolu. To čine na razne načine kroz tajna društva (Masoni, Bilderberg Grupa, Komitet 300, Trilateralna grupa i dr.). Prema David Icke-u, iznad illuminata su samo Gatekeepersi (čuvari vrata), koji ne dozvoljavaju da se informacije šire iz samog vrha. Ako biste mogli zamisliti da se postavite na njihovo mjesto, zasigurno bi vam se život smučio, jer to su bolesni umovi, umovi koji žele privatizirati vodu, zrak i sve ostale prirodne resurse kako bi uspostavili što veću kontrolu.


Illuminatska obitelj: Bush, engleska kraljica, Tony Blair, Putin i dr.
 
Svakako, najjače sredstvo za kontrolu i manipulaciju ljudima je usađivanje emocije straha! Kada je čovjek u strahu (najčešće zbog nedovoljne informiranosti), onda ga je lakše manipulirati. Manipulacijska sredstva koja oni koriste su novac, jer bez njega gotovo da ne možete ništa, a zatim razne epidemije kao npr. ptičja gripa, svinjska gripa i sl.


Scena iz filma "They Live" iz 1988. godine koja prikazuje novčanicu od jednog dolara koja sadrži subliminalnu poruku "ovo je tvoj bog".
 
Što se tiče bankarskog sustava, postoje četiri glavna bankara u svijetu, sva četvorica su naravno židovskog porijekla (u biti su Kazari koji su prihvatili Judaizam kao svoju religiju, što im je tek paravan za neke druge stvari, jer ničega se oni u Judaizmu ne pridržavaju, pogotovo ne poštovanje tuđeg života), a to su: Rockefeller, Rothschild, Warburg i Goldberg. Jedan je u New Yorku, drugi u Švicarskoj, treći u Japanu, a za četvrtog nisam siguran gdje bude. Oni se između ostalog bave tzv. banktradingom (trgovanjem novcem). Naravno, ako biste došli u bilo koju banku i rekli da želite napraviti banktrading, samo bi vas čudno pogledali i objasnili vam da ne znaju o čemu pričate. Banktrading je suvremeno trgovanje novcem na način da osoba XY polaže novac u jednu švicarsku banku, te ju oročava na željeno vrijeme. Minimalni ulaz je 5 milijuna EUR s tim da rodni list novca mora biti čist (mora biti legalno stečen!). Banktrading je moguće obaviti samo jednom u životu i naravno, isključivo s jednim od gore navedena četiri glavna bankara. Prema jednom proračunu (vidio na svoje oči!), ulaz od 5 milijuna EUR oročen na 5 godina, putem banktradinga, nakon 5 godina banka vas isplaćuje 6,5 milijardi EUR!
Politika bankarstva je upravo zaduživanje naroda, da od onih koji nemaju oduzmu i ono malo što imaju, te dadnu onima koji najviše imaju. Zvuči vam poznato? Da, to piše čak u Bibliji: "Onaj tko nema njemu će se još i oduzeti i dat će se onome tko najviše ima". To je židovska politika, a poznato je da je kršćanstvo nastalo iz judaizma, tako da je onda logično zašto to piše u kršćanskoj Bibliji. Uostalom, crkva se u zadnje vrijeme sve više zanima za biznis ili se oduvijek zanimala, samo što se to sada bolje vidi nego prijašnjih godina.

Nathaniel Meyer Rothschild: "Dajte mi kontrolu nad valutom u nekoj zemlji i uopće me nije briga za zakone u toj zemlji."

David Rockefeller: "Natjecanje je grijeh. Ne posjeduj ništa. Kontroliraj sve."

Ako biste se npr. odupirali korištenju njihovog novca i pokušali živjeti od poljoprivrede, tu uskaču razni zakoni i odredbe koji vam zabranjuju da u svom voćnjaku posadite npr. više od 5 voćki, te da morate prijaviti sve što ste posadili, a sama sjemena koja sadite opet dolaze od onih koji ih žele genetski modificirati, lobirati poljoprivredu i sl. Nadalje, ne smijete imati bunar u dvorištu i slične stvari koje Europska Unija odavno već ima pod kontrolom i uređenim zakonom kojeg su oni sami donijeli (izmislili).
Osim toga, ako se bilo kako pokušate suprostaviti moći Europske Unije, dobivate etiketu terorist i kao takvi ste u sustavu obilježeni do kraja života! Ako se suprostavite uvođenju genetski modificirane hrane, vi ste terorist, ako se suprostavite cijepljenju djece raznim sumnjivim cjepivima, vi ste terorist i ubojica djece (nedavno je to izjavio i Bill Gates), ako se suprostavite Europskoj diktaturi i Novom Svjetskom Poretku, opet ste terorist. Dokle god nije po njihovom, vi ste za njih terorist. WTC 9/11 je bila odlična izlika da se proganjaju izmišljeni teroristi kao Osama bin Laden i da se postepeno uspostavlja sve veća kontrola.


Ova slika vjerno prikazuje kako čim se rodite postajete rob velikim korporacijama - jer korporacije žele vas i njihovo ste vlasništvo do kraja života! Naravno, rođenjem automatski dobijate i identifikacijski broj OIB. Dakle, vi ste u sustavu samo broj.
 
Što se tiče religija, one su također osmišljene od strane gospodara iz sjene i tu služe kako bi narod držale pod određenim uvjerenjima i kontrolom. Dok jedan predsjednik ili premijer neke države vlada samo unutar granica svoje države, papa ima moć u čitavom svijetu! To je logično zato što religija ne poznaje granice, a vjernika ima u cijelom svijetu. Na papinom prijestolju jasno piše "VICARIVS FILII DEI" što u prijevodu znači "Namjesnik sina Božjega". To znači da onu ulogu koju je imao Isus na Zemlji, to je sada preuzeo papa, te on ima jedini "otvorena vrata" do samog Boga.
Većina crkvene elite će se složiti da je Bog bog na nebu, a papa je bog na Zemlji! Ako se eventualno negdje na Zemlji ukaže npr. Isus, Marija ili netko od božanstava, to neće biti istina sve dokle god papa to ne prizna i potvrdi svojim pečatom (prstenom). Najbolji primjer toga je Međugorje koje još dan danas nije priznato od Vatikana. Vatikan je doslovno država u državi, imaju svoju vojsku, svoju banku, svoju državu i zakone. Ako Vatikan zagovara mir, zašto onda imaju svoju oružarnicu i vojsku?
Ako "VICARIVS FILII DEI" pretvorite u rimske brojeve i međusobno ih zbrojite, dobit ćete broj 666, broj Zvijeri (Otkrivenje). Više o tome možete pročitati ovdje.


Postoje također subliminalne poruke koje su "skrivene" u tekstovima, pjesmama, govorima i sl, a koje su okrenute naopačke (backmasking). Tako izgovorene riječi naša svijest prima kao obično izgovorene rečenice, dok naša podsvijest prima i "okrenutu" verziju. Kasnije ćete vidjeti da se takvih subliminalnih poruka nalazi u mnogo pjesama, većinom posvećene obožavanju Sotone, jer to i jest svrha američke glazbene industrije, da se ljudima na nenametljiv način to usadi u podsvijest.
Poznata parola američkog predsjednika Barrack Husein Obame za vrijeme njegove inauguracije je bila "Yes we can". Naime, ako biste tu rečenicu okrenuli naopačke i poslušali, čuli biste "Thank you Satan", gdje bismo se već mogli zapitati tko mu piše sve te parole i govore koje drži. Još je strašnije što tu parolu ponavlja čitava nacija, čak su napravili i video spot s tom parolom!

Poslušajte dio govora gdje američki predsjednik izgovara parolu "Yes we can":
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=jqALdkTArqs" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=jqALdkTArqs</a>

Možete primjetiti da masa ljudi ponavlja (mantra) te riječi i pošto se radi o velikoj masi, učinak je sigurno djelotvoran. Mantranje je poznato i u crkvama kada se veliki broj vjernika moli Bogu, stvar je samo u tome kome usmjeravamo izgovorene riječi, a to je ovdje jako bitno! Ako niste primjetili, za vrijeme svih njegovih govora, on niti jednom ne gleda ravno, nego samo lijevo ili desno. To je zato što on govor čita s blesimetra i čita samo ono što su mu drugi napisali da pročita.
Da su illuminati toliko moćni, dokazuje i ovaj primjer kojeg svi vi možete sami isprobati i vidjeti o čemu se radi, Naime, probajte u vašem pretraživaču gore u adresu upisati www.itanimulli.com (naopačke od illuminati) i pogledajte koja će vam se internet stranica otvoriti... Ipak su oni SVUDA OKO NAS!
Sama kontrola illuminata se proteže kroz sve sfere života i toliko je usađena u svakodnevni život da smo jednostavno naviknuti živjeti s time, možda i ne primjećujući i ne obazirući se na neke iskrivljene stvari oko nas koje nas okružuju. Oni vam žele određivati što trebate kupovati, kako ćete se oblačiti, kako ćete mirisati, što ćete jesti, kako ćete se ponašati, koga ćete obožavati, u što ili koga ćete vjerovati i sl. Također žele da budete u stanju hipnoze dok gledate omiljenu seriju ili film, da vaša podsvijest prihvaća sve one poruke koje su oni "ugradili" u sve te filmove.Jedna od tih iskrivljenih stvari je svakako njihovo miješanje u vašu bračnu zajednicu, ono najvrednije! Tako npr. oni žele uvesti homoseksualne brakove kao nešto normalno (čak u škole). Evo nedavno sam na TV-u slučajno vidio u jednoj sapunici (iako ne gledam sapunice niti jedne vrste, ali ovo definitivno nisam vidio NIKADA prije!), scenu gdje jedan muškarac doslovno pati za svojim dečkom. Da, dobro ste čuli, on pati za svojom izgubljenom ljubavi - svojim dečkom. I ta homoseksualna scena kako se ljube, zajedno liježu u krevet i sve ostalo je trajala cca 5 minuta. Željeli su dočarati gledateljima iskrivljenu ljubav i pobuditi homoseksualne osjećaje. Nikako nije normalno da homoseksualni brakovi imaju djecu i da se vjenčaju u koje kakvim crkvama i uopće.
Većina djece vole gledati filmove popularnog Harry Pottera, a naravno, gospodari filmske industrije su odmah iskoristili priliku da naprave ovakvu scenu kako bi djeci od najranije dobi dočarali da je homoseksualnost nešto normalno


Nadalje, druga bitna iskrivljena stvar koju bih želio naglasiti još najviše, je ta da vas oni konstantno bombardiraju raznim reklamama o ljepoti, načinu oblačenja, koje parfeme biste trebali kupovati, što biste trebali jesti, piti i sl. Primjer toga je što djevojke teže tome da izgledaju poput barbika, a dečki idu u teretane da bi se nabildali i djelovali impresivno. Također vam se svakodnevno serviraju pjesme, spotovi, filmovi i serije sa subliminalnim (podsvjesnim) porukama. Razlog? Svi jako dobro znaju da dobra reklama prodaje svaki proizvod!
Vjerovali ili ne, subliminalne poruke su svuda oko nas i prate nas kroz čitav život. Napravljene su tako da čovjeka "formiraju" već od malih nogu, kroz razne reklame, glazbenu i filmsku industriju. Ako se pitate tko kontrolira veći dio glazbene i filmske industrije, ne morate puno istraživati, jer iza svega toga stoje, nitko drugi, nego tajna društva i "više sfere" koje nisu predviđene za svakoga da ih "obični ljudi" dokuče. Zato se i "skrivaju" putem tih subliminalnih poruka koje ljudima bombardiraju podsvijest i "naređuju" kako se trebaju ponašati i koga trebaju obožavati. Pa krenimo redom...

REKLAME I FILMSKA INDUSTRIJA
Tvorci reklama dobro znaju što trebaju "ponuditi" u svojim reklamnim spotovima i zašto ljudi odabiru (kupuju) baš taj određeni proizvod. Svatko tko je išao u školu menadžmenta, prvo uči da sam proizvod ne prodaje sebe radi kvalitete ili nečeg drugog, nego zbog dobrog osjećaja. Postoji čitava studija o tome kako kod čovjeka pobuditi taj dobar osjećaj, a svakako, onaj najjači pokretač tog dobrog osjećaja je seksualna emocija.
Da se vratim, spomenuo sam da nas oni žele formirati od malena. Što djeca vole gledati na TV-u? Naravno, crtane filmove. Što kada bi roditelji znali što Walt Disney prikazuje u svojim crtanim filmovima, da to baš i nije za djecu, nego za odrasle iznad 18 godina? Disney već godinama u svim svojim crtanim filmovima prikazuje subliminalne seksualne poruke. Citat jednog od rukovodilaca Disneya: "Ako je kontroverzno, a kontroverzno privlači pozornost, onda pozornost privlači biznis!". Dakle, biznis je najbitniji u svemu pa su oni tako spojili ugodno s korisnim.Ako pogledate ovaj primjer, možete uočiti "papu" u erekciji. To pridonosi značaju pedofilije unutar crkve i toliko skandala tijekom mnogo godina. Ako pogledate papinu haljinu, možete uočiti kopču na njegovim prsima, koja dosta sliči zadnjoj strani novčanice od jednog dolara. To predstavlja okultističku stranu, Novi Svjetski Poredak i Masone.

Pogledajte ovaj zanimljivi video o subliminalnim seksualnim porukama i pornografijama u reklamama i crtanim filmovima:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=vXqx7Niq-cU" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=vXqx7Niq-cU</a>

Da se u crtanim filmovima ne nalaze samo seksualne subliminalne poruke, dokaz su mnoga obilježja tajnih društava, te obožavanje Sotone. Primjera je mnogo, a izdvojio bih ovdje jedan jako popularan crtani film kojeg mnoga djeca gledaju, a to je "Tom & Jerry":
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=2CnUVa6L7Hc" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=2CnUVa6L7Hc</a>

Još neki crtani filmovi u kojima se prikazuje obožavanje Sotone, svevideće oko i sl.:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=WwanxxXMGGE" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=WwanxxXMGGE</a>

Među subliminalnim reklamnim porukama, dolazi do izražaja početna stranica popularne društvene mreže Facebook. Svi ste mogli vidjeti muške i ženske siluete koje su međusobno povezane u jednu mrežu. Te veze čine riječ SEX, što opet pobuđuje onaj dobar osjećaj, kako bi se ovom subliminalnom porukom privuklo što više korisnika, u čemu je facebook jako uspješan po tom pitanju. Disney bi se u potpunosti složio s ovim, jer kako god bilo, opet je na kraju krajeva privučena pozornost, a time i biznis!Pušačima će biti zanimljiva najpoznatija kutija cigareta Marlboro. Na njoj se nalazi nekoliko "skrivenih" poruka. Zašto se te cigarete zovu baš "Marlboro", možda odgovor leži u dizajnu same kutije tih cigareta.

Na slici br. 1 prikazana je kutija okrenuta naopačke, pa se tako riječ Marlboro pretvara u izgovor orobl jew (horrible jew), tj. "užasan Židov".
Na slici br. 2 ako prekrijemo riječ "Marlboro" do visine slova "ar" i "oro", ostaju "viškovi" od slova "lb" i "M". Slova "lb" predstavljaju noge od bijelca koje su okrenute udesno prema slovu M, a slovo "M" predstavlja crnca koji je obješen (noge su mu okrenute prema van). To se povezuje s Ku Klux Klanom, jer se i na samoj kutiji nalaze 3 slova K (crvenom bojom).
Na slici br. 3 je prikazana poznata piramida sa svevidećim okom, što opet dolazi u vezu s illuminatima.Novčanica od jednog dolara sa stražnje strane prikazuje mnogo simbolike, sve u broju 13: 13 stepenica piramide, 13 listova, 13 pera, 13 strelica, 13 zvjezdica itd. S lijeve strane se nalazi piramida s odvojenim vrhom u kojem se nalazi svevideće oko, koje predstavlja oko egipatskog boga Horusa. Sam taj vrh koji je odvojen od ostatka piramide predstavlja prosvjetljenu (illuminated) elitu koja "sve vidi i sve zna".Film "They Live" iz 1988. godine simbolično prikazuje vrijednost novca (u ovom primjeru jednog dolara) koji sadrži subliminalnu poruku: "ovo je tvoj bog", te ostale subliminalne poruke koje nas svuda i svakodnevno okružuju kao: izvršavaj, ne pitaj, razmnožavaj se, troši, konzumiraj, kupuj, spavaj, ne budi se itd. Glavni glumac u tom filmu pronalazi posebne naočale koje vlada pokušava sakriti od "običnih ljudi", te pomoću njih vidi kako izgleda stvarni svijet bez cenzure. Kada skine naočale, opet mu se vraća normalan vid kao i svim ostalim ljudima, te vidi izmanipulirani svijet bombardiran subliminalnim porukama.
Dotični isječak iz filma "They Live":

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=7Lwlx3GnLGs" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=7Lwlx3GnLGs</a>

Na sredini novčanice nalazi se rečenica "IN GOD WE TRUST", pa se tako Amerikanci pitaju: "u kojeg mi to boga vjerujemo"? Naravno, ne radi se o Bogu kojeg predstavljaju poznate religije svijeta, nego je to njihov bog kojeg oni štuju, a zove se Moloch, u obliku velike sove. Da je to tako, potvrđuje video kojeg je potajno dokumentirao novinar Alex Jones u jednom svojem pohodu na razotkrivanje Bohemian Grove-a blizu San Francisca, gdje se svake 4 godine okuplja elita pri čemu izvode svoje drevne rituale prinošenja žrtve (male djece) bogu Molochu.
Oni se tu sastaju još od 1880. godine. Jedna žena iz Las Vegasa je rekla da su illuminati zapravo vanzemaljska reptilska vrsta koja opsjeda ljudska tijela i hrane se njihovom energijom. Nadalje tvrdi da je to reptilska vrsta zvana "Sangerians". Oni su bića iz četvrte dimenzije i čine 3% ukupne populacije stanovništva. Također kaže da osim žrtvovanja, svaki njihov ritual uključuje seks. Kraljica Elizabeta je glavni reptil.


Bohemian Grove. Moloch u obliku velike sove koju elita štuje i kojoj prinose žrtve.
 
Cijeli video možete pogledati ovdje (Dark Secrets: Inside Bohemian Grove):

Američki predsjednik koji je rekao istinu o illuminatima definitivno je J. F. Keneddy, kojeg je to koštalo života, poznatim isceniranim atenatom. Svakako pogledajte ovaj video, u kojem i Alex Jones postavlja vrlo škakljiva pitanja na temu Bohemian Grovea i tamošnjih rituala:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=20KDBELD20I" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=20KDBELD20I</a>

Simbolika illuminata u filmovima:

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=PBKDZhu-EZw" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=PBKDZhu-EZw</a>

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=DqZkm4nnqB8" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=DqZkm4nnqB8</a>

Slijedi reklama korporacije Eskom u Južnoj Africi koja tamo stanovništvo opskrbljuje strujom, a koja konstantno podiže cijene isporuke struje, pa sve veći broj ljudi ostaje bez struje i dolaze ljudi iz korporacije koji im dokidaju struju. U ovoj reklami se pojavljuje osoba koja se pretvara (shapeshifting) u biće iz reda Zmijskog Bratstva (Brotherhood of Snake), koje je inače najstarije tajno društvo na svijetu, a potječe još iz Babilona.
Pogledajte reklamu u prilogu:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=n8vjq-dD0EU" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=n8vjq-dD0EU</a>

Više o Zmijskom Bratstvu i reptilskoj vrsti možete pogledati ovdje,  YouTube-u:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=xJremnUywDQ" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=xJremnUywDQ</a>

Neizostavne subliminalne poruke koje želim navesti su svakako u filmu "Eyes Wide Shut" redatelja Stanley Kubrick-a. Osim subliminalnih poruka, ovaj film vjerno prikazuje masonske okultističke rituale gdje se jasno mogu vidjeti obožavanja Sotone i velika koncentracija seksualne energije. Što je perverzija veća, to je seksualna energija jača.

Scene rituala iz filma možete pogledati ovdje (UPOZORENJE! Zbog eksplicitnijeg sadržaja ne preporučuje se mlađima od 18 godina!):
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=W3hc7R2q3Zo" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=W3hc7R2q3Zo</a>

(Video gore ne radi, jer je kanal na kojemu je video bio, ukinut od Disneya, Cartoon Network, itd., a koji su u vlasništvu Elite... Zataškavanje? Videi dolje su u funkciji)

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=ttXcexCSOjs" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=ttXcexCSOjs</a>

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=IJ3NHt4v8WY" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=IJ3NHt4v8WY</a>

Ovo je isti taj ritual iz filma, ali okrenut naopačke:

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=2vdzA-82I-Q" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=2vdzA-82I-Q</a>

Ovdje možete vidjeti riječi koje se izgovaraju tijekom obreda u tom filmu: Jocelyn Pook - Masked Ball
Stanley Kubrick je imao zamisao da masonski ritual prenese na film, te je Warner Bros-u odnio snimku, ali WB ju je odbio, te su Stanley-a ubili (dobio je infarkt iz nepoznatog razloga). Zamaskirana scena "u rukavicama" prikazuje samo djelomično vjerodostojnu pravu sliku onoga što se u stvarnosti događa na takvim ritualima.

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=MtZLPwWt_IM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=MtZLPwWt_IM</a>

Čak postoje pravi luksuzni partiji koji se organiziraju diljem Europe (Italija, Prag...), po uzoru na taj film. Njihova internet stranica je www.castleevents.com, a reklamu možete pogledati ovdje:

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=_spvhpwjdPg" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=_spvhpwjdPg</a>

Rituali krvnih žrtvovanja o kojima smo mogli čitati u Bibliji, događali su se još u Egiptu, a protežu se još do današnjih dana, ali naravno, to je strogo povjerljivo, jer danas ubojstvo radi žrtvovanja nema opravdanja. Svake godine u Americi nestane nekoliko tisuća djece. Možemo samo pretpostaviti pošto se radi o ritualima takve vrste da se prinose krvne žrtve koja su u ovom slučaju mala djeca, jer ona su nevina. Krv je oduvijek bila potrebna da bi se "bogovi" njome hranili da bi zauzvrat ispunjavali ljudima razne želje. Obred krvne žrtve je prisutan i dan danas na Misi (nedjeljnim ritualima) u crkvi kada svećenik simbolično ispija "Kristovu krv".GLAZBENA INDUSTRIJA
Većina ljudi vole slušati glazbu i uživaju u glazbi. Naravno, o ukusu se ne raspravlja, ali svakako bih ovdje želio pridodati pozornost američkoj sceni, te "popularnih zvijezda" koje su se vrlo brzo popele do tog stupnja popularnosti. Postavlja se jedno vrlo jednostavno pitanje: A kako su oni tako brzo uspjeli u svojoj karijeri da su tako brzo postali popularni? Postoji mnogo razloga, ali jedan od razloga kojeg želim posebno naglasiti je taj što se te "zvijezde u usponu" vremenom priklanjaju "mračnim silama", obožavanju Sotone, raznim obredima i sl. Neki od njih to rade svjesno, a neki nesvjesno, neki to vremenom prepoznaju i odustanu, a neki se "pretvaraju" da to ne prepoznaju (umno kontrolirani i izmanipulirani).

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=VdV_AOBLFkk" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=VdV_AOBLFkk</a>

Najbolji primjer je Michael Jackson koji je nakon duge karijere održao press konferenciju u kojoj je izjavio da je umoran od manipulacije i uznemiravanja njegovog privatnog života. Nedugo nakon te izjave su stigle vijesti o njegovoj nagloj smrti iz "nepoznatih razloga". Poznavajući prirodu illuminata, osobno sam odmah zaključio da je Michael ubijen, jer je previše toga iznio u javnost što nije smio, a što se po kasnijim izvještajima i pokazalo točnim. Svu krivicu su "svalili" na Jacksonovog osobnog doktora, našli su žrtveno janje, kao što oni to uvijek čine kad žele "oprati ruke". On se naravno kroz život trudio ljudima ukazati na neke stvari, ali uvijek su tu bili gospodari iz sjene koji su žurno reagirali na njegove izjave, pjesme i sve što se ticalo njega. Pa su mu tako kao prijetnju ubrizgali virus koji uništava kožu, te je obolio od kožne bolesti, tako da nije on bijel zato što je on želio biti bijelac. To je jednostavno bilo upozorenje iz vrha.

Više o tome možete pogledati u ovom videu "Illuminati - The music industry exposed":
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=-iDq0Tdja4A" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=-iDq0Tdja4A</a>

Također odličan video o illuminatskoj glazbenoj industriji:

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=jz3uIn0NIGs" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=jz3uIn0NIGs</a>

Na ovim internet stranicama možete poslušati neke pjesme sa subliminalnim porukama, gdje ćete uočiti da se okretanjem određenih dijelova (ili cijele pjesme), mogu čuti sasvim nove riječi, najčešće usmjerene obožavanju Sotone:
Jeff Milner's Backmasking Collection
The Official Subliminal Messaging Blog

Naveo bih ovdje samo nekoliko primjera subliminalnih poruka koje okretanjem dobijaju sasvim novo značenje:
Yes we can = Thank you Satan (Barrack Obama)
Let me express = Serve Satan (Barrack Obama)
Treasure's there = I am Satan (Barrack Obama)
In the middle of the night, just to hear them say = Satan he hear this. He had me believe in him. (Eagles - Hotel California)
A denial = I hate you (Nirvana - Smells Like Teen Spirit)
Oh baby I'ma = I'm a evil whore (Rihanna - Rockstar)
With you I lose my mind = Sleep with me I'm not too young (Britney Spears - Baby One More Time)

Sve ovo možete najjednostavnije provjeriti i dokazati tako da snimite sami sebe i u nekom programu to okrenete naopačke i poslušate.

OSTALO
Postoji društvena igra "illuminati" koju je napravio Steve Jackson, još 1995. godine. Slična je monopolu, ali ima daleko više pravila i složenija je, ali zato po meni i mnogo zabavnija. Igra se sastoji od po dva špila karata u svakom paketu. Razlog zašto sam naglasio da je ta igra napravljena 1995. godine je ta što ima dosta zanimljivih karata koje prikazuju događaje koji su se zbili mnogo poslije 1995. godine, kao npr. rušenje WTC-a (9/11), napad na Pentagon i sl. Dakle, neke stvari su se znale već unaprijed.
Cilj ove igre je preuzeti kontrolu nad svijetom. Igra se započinje jednom illuminati kartom koja predstavlja vašu osobnu tajnu zavjeru. Tijekom igre preuzimate druge grupe (predstavljene kartama). Pobijediti u ovoj igri možete ili kontroliranjem dovoljnog broja grupa ili ispunjenjem vašeg posebnog vlastitog cilja Illuminata.
Više o samoj igri pogledajte na službenoj stranici Steve Jackson Games.

Dosta uvjerljivo kako subliminalne poruke u reklamama djeluju na kontrolu uma, pokazuje i demonstrira poznati "kontrolor uma" - hipnotizer Derren Brown u sljedećem video isječku:

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=f29kF1vZ62o" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=f29kF1vZ62o</a>

I za kraj, još malo subliminalnih poruka...


<a href="http://www.youtube.com/watch?v=9LEljS3ib84" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=9LEljS3ib84</a>


 • rajkec Van mreže
  • Administrator
  • *


  • Muškarac cs
  • Poruke: 1625

  • Вибрации моей нации!!!
   • Piksla forum

Odg: Kontrola Illuminata i subliminalne poruke
« Odgovor #1 poslato: Februar 14, 2012, 01:06:03 »
Ljudi moji koje gluposti... Prosto Mi nije jasno zasto se ljudi bave ovakvim glupostima, i uopste pisanjem i dokazivanjem besmislenih stvari... Daco, tebi kao posteru svaka cast na temi jer je kvalitetna (da ne pomislis da tebe napadam)...

Imam jednog drugara koji veruje u sve ovakve gluposti i koji zivi u uverenju da ga prate i posmatraju.

Najjace mi je ovo sa pocetnom stranom facebooka i marlborom :D Tj. Marlboro paklica je pobdila!!! Lik (ko god da je) je od izvrnutog imena Marlboro izvalio da pise horible jew, sto nidje veze sa vezom :D Evo da vam pojasnim: Mrlboro je dobio ime po nekom vojskovodji ili ratnom brodu (nisam siguran, citao sam davno o tome) Isto kao kad bi mi sad nazvali cigare: Karadjordje, i neki lik okrenuo paklicu i procitao da pise: "Smrdljivi albanac"... Toliko o tome. A ovo oko na paklici je za bez komentara :D Evo uzmite u paintu i oko logoa foruma nacrtajte petokraku i videcete da je piksla u stvari satanisticki forum.  :3|

Strasno!  8)

Odg: Kontrola Illuminata i subliminalne poruke
« Odgovor #2 poslato: Mart 29, 2012, 17:30:36 »
extra


 • smeker Van mreže
  • Prijatelj foruma
  • *


  • Muškarac cs
  • Poruke: 3015

  • Блеја цео дан, ништа рад, само лад :)

Odg: Kontrola Illuminata i subliminalne poruke
« Odgovor #3 poslato: Mart 30, 2012, 17:03:14 »
Totalno podržavam post od rajkeca.


Stvarno ne mogu da shvatim ljude koji veruju u blago rečeno ove gluposti, ceo svet vode neke tajne organizacije, razne gluposti, GLUPOSTI !

Odg: Kontrola Illuminata i subliminalne poruke
« Odgovor #4 poslato: April 05, 2012, 16:47:44 »
svako ima pravo na svoje misljenje i komentar u granicama pristojnosti mozda je nekom glupost ono u sta ti verujes

Odg: Kontrola Illuminata i subliminalne poruke
« Odgovor #5 poslato: April 17, 2013, 22:32:06 »
Iluminati su stvarnost i mnogo toga u postu,jedino ga kvari glupost o reptilima

Odg: Kontrola Illuminata i subliminalne poruke
« Odgovor #6 poslato: April 18, 2013, 19:30:33 »
Свака част за тему.Само напред.


Odg: Kontrola Illuminata i subliminalne poruke
« Odgovor #7 poslato: April 19, 2013, 18:48:35 »
Како нације умиру.Чињенице и поткрепљиви докази о томе да су Јевреји ти који контролишу да кажем цео "демократски" свет,почев од запада Европе па до Америке.

МАСОНЕРИЈА

Јевреји сами не би успели у својим настојањима за потчињавање света да немају своје верне слуге и помагаче. Ових јеврејских колаборатора највише има међу нашом сопственом расом. Легло ових белих изрода је у слободној масонерији. У најкраћем, масонерија је тајно друштво подељено на 33 степена чији је задатак да обухвати врхове друштва и повеже их у "братски ланац" чије крајеве држе нечије невидљиве руке, а те руке су наравно јеврејске.

Да видимо шта сами Јевреји кажу за своје најоданије сараднике. Часопис Јеwish Тribunе је писао у вези масона: "Масонерија се заснива на јудаизму. Елиминишите јудејска учења из масонских ритуала и шта ће онда од ње да остане?" Јеврејска енциклопедија, капитална јеврејска књига, поносно истиче: "Технички језик, симболика и ритуали масонерије су препуни јевреjских идеја и термина."

Треба имати у виду да многе књиге о масонерији и масонима пишу сами масони, како би сакрили праву улогу масонерије и приказали је као безазлено удружење.

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=ViCS0jghd-g" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=ViCS0jghd-g</a>

Odg: Kontrola Illuminata i subliminalne poruke
« Odgovor #8 poslato: April 19, 2013, 18:51:59 »
Чињенице које треба сваки Србин треба да зна!Масонерија је тесно са свиме повезана...


ШТА ЈЕ ДЕМОКРАТИЈА

Демократија је дакле, једна велика лаж која је уперена против читавог човечанства. Демократија је у потпуној супротности са Природним законима. У демократији, гласови пијанаца, наркомана, курви, педера, лопова, неписмених простака, убица, цигана, анархиста, разних поремећених лудака и осталог олоша изједначавају се са гласовима професора, сељака, официра, домаћица, доктора, вредних радника, школованих и нормалних људи. Размислите сами, да ли је то праведно? Демократија је јеврејска стратегија усмеравања маса у одређеном правцу, баш као што каубоји воде велика крда. Све што је потребно - то је мало буке и комешања на десној страни, како би се стадо натерало да скрене улево. "Јеврејска лига против клевета и лажи" у својој рекламној брошури тврди "да је посвећена испуњењу америчког демократског обећања и да се супроставља претњама сигурности демократије" (на који начин то ми Срби најбоље знамо).

У колевци демократије САД-у можете да чините све што вам је воља; можете пљунути на државну заставу, можете објављивати и рекламирати најопакију дечју порнографију, можете ружно урлати право у лице отмених дама, можете пропагирати употребу дрога и истребљење свих белаца. Све може да прође. Па, готово све. Постоји једна ствар коју не можете рећи, а да не изазовете политички терор. Не можете говорити против Јевреја. Учините то и око вас ће демонстрирати, претиће вам смрћу, бићете оклеветани у медијима (које наравно држе Јевреји) и уништиће вас док ће власт то посматрати са одобравањем, стојећи руку под руку са Јеврејима.

То је најбољи доказ чија је демократија изум и коме она служи. Ми Срби морамо одлучно одбацити ту болест или ћемо нестати као народ.

ЈЕВРЕЈИ ПОДСТИЧУ РАТОВЕ ИЗМЕЂУ БЕЛАЦА[/COLOR]
Најмоћније оружје у јеврејском рату против белих народа је изазивање њихових међусобних ратова. Захваљујући свој огромној економској, а тиме и политичкој моћи, Јевреји су кроз векове изазивали ратове међу белим народима. Рабин Рајхорн, говорећи 1869. године на сахрани великог рабина Симеона Бен-Јуде је изјавио: "Захваљујући стравичној моћи наших међународних банака, терали смо хришћане (белце) у ратове без броја. Ратови имају посебну вредност за Јевреје, пошто хришћани масакрирајући се међусобно праве више места за нас Јевреје. Ратови су јеврејске жетве: јеврејске банке се дебљају од хришћанских ратова. Више од 100 милиона хришћана је збрисано са лица земље, а то још није крај."

После Првог светског рата (1918.), гроф Мендсдорф, Јеврејин и аустријски амбасадор у Енглеској, је рекао: "Израел (Јевреји) је добио рат. Ми смо га направили, обогатили се и профитирали од њега".
Када је 1933. године у Немачкој Хитлер дошао на власт, ослободио је Немачку од окова јеврејских банкара и ставио расу у центар државе, истовремено указујући целој Европи на јеврејско зло. Када је ова идеја пустила корен међу другим Аријевским народима, Јевреји су се нашли у незгодном положају и одлучили су да Немачка мора бити уништена до темеља, како никоме више у свету не падне на памет повратак расног идентитета. Августа 1933. године SEMUEL UNTER MEYER, председник "Јеврејске светске економске федерације" сазвао је Конгрес јеврејских вођа из целог света да би објавили рат Немачкој. Овај Конгрес је одржан у Амстердаму. Чим се вратио у САД са овог састанка UNTER MEYER је одржао говор на радио станици WАВС у Њујорку, 6. августа 1933. године у коме је нагласио да су светски Јевреји објавили рат немачком народу и да ће га изгладнети до смрти. То се догодило много пре било које акције коју је против Јевреја предузела Хитлерова влада и читавих шест година пре него што су отпочели војни сукоби 1939. године.


1939. је Немачка после безуспешних преговора у вези бивших немачких територија и области, луке Данзинг (90% насељене немачком нацијом -данашњи Гдањск - и одвојене територије Источне Пруске) окупирала Пољску коју су Британци гурнули у рат дајући јој гаранције у случају рата. Јевреји су преко бољшевичког СССР-а и демократске Велике Британије спремали рат Немачкој. Хитлер је разумео смртоносни Јеврејски план и упозоравао Енглеску да не игра јеврејску игру. У свом говору из септембра 1939. године је рекао:
"У бројним приликама нудио сам пријатељство немачког и енглеског народа. Моја цела политика је била грађена по идеји тог разумевања. И увек сам био одбијен... Ми знамо да цели британски народ не може због тога да буде одговоран. То је јеврејска плутократија и владајућа демократска класа која мрзи наш Рајх".

Наравно, Јеврејима је био циљ да два велика бела народа крену у међусобни рат и јеврејска марионета Черчил не прихвата мир са Немачком. Са друге стране, Стаљин је чекао да се у рату Немаца и Енглеза обе силе добро истроше, па тек онда да он удари на већ ошамућеног противника.

Odg: Kontrola Illuminata i subliminalne poruke
« Odgovor #9 poslato: April 19, 2013, 18:58:35 »
Benjamin Freedman (1890 -- 1984) je jevrejin koji je promenio veru i prešao u hrišćanstvo, poznat po svojoj borbi i izlaganju protiv Cionista čiji je deo i sam bio. Ovo je njegov govor iz 1961. godine gde govori kako su Jevreji dobili Palestinu, zašto su se SAD uključile u Prvi svetski rat, o Drugom svetskom ratu, zaverama Cionista...

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=U3VSsStOrFI" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=U3VSsStOrFI</a>
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=wXIX484aHng" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=wXIX484aHng</a>
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=wxg9JLvTYe0" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=wxg9JLvTYe0</a>

Odg: Kontrola Illuminata i subliminalne poruke
« Odgovor #10 poslato: April 19, 2013, 18:59:59 »
Талмудски јудаизам!

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=Hx5NY8w5oWU" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Hx5NY8w5oWU</a>

Odg: Kontrola Illuminata i subliminalne poruke
« Odgovor #11 poslato: April 20, 2013, 16:18:03 »
neverovatno koliko su ljudi zatupljeni sa ovim teorijama zavere, vecito price o masonima, iluminatima bla bla.. ako se nesto dobro a neobjasnjivo desi odma je "Bozija volja" a kad je nesto lose onda je "Iluminati (Maoni, Jevreji, Ameri, moja baba..etc) su krivi za to" ma daj..

Odg: Kontrola Illuminata i subliminalne poruke
« Odgovor #12 poslato: April 20, 2013, 20:58:23 »
Невероватно је што си слеп и што невидиш шуму од дрвећа.Читај мало и биће ти јасно.

Odg: Kontrola Illuminata i subliminalne poruke
« Odgovor #13 poslato: April 20, 2013, 21:13:45 »
nisam citao ovu temu, ali cim ima veze sa tajnim drustvima odma znam o cemu se prica.
verujete u ono sto vam prenose mediji, znate ono sto vam neko utuvi u glavu.
ja mozda ne vidim sumu od drveca (sta god znacio taj izraz ":roll:) ali ti i jos mnogi niste u stanju od mrznje prema drugima da vidite bilo sta.. uvek je neko drugi kriv, i to ce uvek biti. a ustvari smo mi sami sebi krivi

Odg: Kontrola Illuminata i subliminalne poruke
« Odgovor #14 poslato: April 21, 2013, 20:51:00 »
СРПСКИ НАРОДЕ,
 

Србија и српски народ се налазе у веома тешком положају. После губитка западних српских територија, снашло нас је злочиначко бомбардовање од стране НАТО пакта и окупација свете српске земље, Косова и Метохије. Уз сво ово зло, економска ситуација је очајна. На политичкој сцени су две опције: садашња левичарска власт, која се буса својим патриотизмом, а овамо пљачка српски народ, док њихови синови купују привате фабрике и виле богатећи се на рачун напаћеног српског народа. Са друге стране је "демократска опозиција" која сасвим отворено заступа интересе крвника који су нас бомбардовали и која је спремна да прода Србију и српски народ за њихове паре.

Иза овог прогласа стоји група патриота, која свом народу жели да укаже како су и једна и друга опција за нас погубне. Такође, желимо да укажемо на творце несрећа српског народа и творце свог зла на планети.
КО СТОЈИ ИЗА НОВОГ СВЕТСКОГ ПОРЕТКА ?

Већ дуже време кружи прича о Новом Светском Поретку. Међутим, нигде се не помиње ко стоји иза тог ужаса. Ко има такву моћ да господари светом, диригује јавним мњењем, политичким и економским збивањима, да покреће револуције и ратове? Ко то за човечанство припрема гору тамницу од оне у којој су уништени и ојађени животи стотина милиона људи под комунистичким бољшевизмом? Ко прети да успостави диктатуру крвавију од бољшевичке?

Одговор је само један: иза Новог Светског Поретка стоје Јевреји и слободни масони!

Можда ће ова наша констатација некога изненадити, можда ће некоме деловати апсурдно, али ми ћемо вам изнети низ доказа и чињеница којима ћемо доказати нашу тезу. При томе се нећемо водити никаквом мржњом и предрасудама, већ искључиво љубављу према истини.

Сви знамо да су САД, као водећа светска сила, биле главни покретач иницијативе да се Срби бомбардују, прво у Републици Српској, а затим и цела Србија. Највеће европске силе - Немачка, Велика Британија и Француска -су такође биле заговорници уништавања Србије. У свим овим земљама власт имају Јевреји и масони! За почетак, навешћемо имена Јевреја који су умешани у рат против Србије у последњих десетак година.


1. GEORGE SOROS САД Quantum фонд за "отворено друштво"
2. LAWRENCE EAGLEBURGER САД БИВШИ амбасадор САД у Југославији
3. HENRI KISSINGER САД Бивши државни секретар САД
4. WARREN ZIMMERMAN САД Бивши амбасадор САД у Југославији
5. MADELEINE ALBRIGHT САД Државни секретар САД
6. RICHARD HOLBROOKE САД Изасланик САД за бившу Југоспавију
7. ALFRED (AL) GORE САД Потпредседник САД
8. WILLIAM COHEN САД Секретар одбране САД
9. SAMUEL BERGER САД Саветник за националну безбедност
10. JAMES RUBIN САД Портпарол Стејт Дипартмента
11. ZBIGNEW BRZEZINSKI САД Бивши саветник за нацирналну безбедност
12. ANTHONY LAKE САД Бивши главни саветник за нацио. безбедност
13. WARREN CHRISTOPHER САД Бивши државни секретар
14. PETER GALBRIGHT САД Бивши амбасадор САД у Хрватској
15. ROBERT GELBARD САД Изасланик САД за бившу Југославију
16. JACKUES KLEIN САД Управник УН за сремско-барањску област
17. JOHN KORNBLUM САД Изасланик САД за бившу Југославију
18. REGINALD BARTHOLOMEW САД Изасланик УН за бившу Југославију
19. JOHN DEUTSCH САД Бивши ЦИА директор
20. RICHARD KAUZLARICH САД Амбасадор САД у БиХ
21. STUART EISENSTAT САД Бивши помоћник Државиог сек. за безбедност
22. STEPHEN OXMAN САД Бивши помоћник Државног сек. за Европу
23. RICHARD SCHIFTER САД Амбасадор у Израелу, изасланик за ЈУ.
24. IRA MAGAZINER САД Бивши главни саветника за безбедност
25. MARAK GOULOING САД Подсекретар Уједињеких Нација
26. JEFFRY SAX САД Творац економског програма за Источну Евро.
27. MAURICE GOLDSTEEN САД Институт за међународну економију
28. ELIE WIESEL САД Нобеловац, захтевао бомбардовање Срба
29. ROBERT FROWICK САД Шеф мисије ОЕБС у БиХ
30. TIM GOULDIMAN САД Мисија ОЕБС у Хрватској
31. DAVID BORNSTEIN САД Портпарол СФОР-а у БиХ
32. TOM LANTOS САД Кoнгресмен, увек против Срба
33. PETER TARNOFF САД Помоћник Државног сек. за политичка питања
34. KATTY MARTHON САД Председница Организације за слободу медија
35. ROY GUTMAN САД Новинар, добио Пулицера за лажи о Србима
36. DAVID KAPLAN САД Дописник ТВ мреже АБЦ из Бих
37. LARRY KING САД Чувени СNN водитељ
38. WOLFF BLITZER САД Извештач СNN-а
39. PETER USTINOV САД Познати глумац, рекао "Срби су ретардирани"
40. STEVEN SPIELBERG САД Познати редитељ и велики србомрзитељ
41. WESLEY KANNE CLARK САД НАТО генерал, ратни злочинац

42. MALCOLM RIFKIND Британија Бивши Министар одбране
43. GERALD KAUFMAN Британија Члан Блерове Лабуристичке партије
44. NIGEL LAWSON Британија Бивши Министар финансија
45. DAVID HUNT Британија Комисија за борбу против антисемитизма
46. SIR LEON BRITTEN Британија Председник GАТТ Комисије
47. SIR ALFRED SHERMAN Британија Бивши саветник Маргарет Тачер
48. PETER MENDELSOHN Британија Блеров саветник, Министар трговине
49. DAVID HANNEY Британија Британски амбасадор у УН
50. NORA BELOFF Британија Дописник Оbservera
51. MAURICE SAATCHI Британија Организатор студентског протеста у БГ '97.

52. CARLOS WESTERNDORP Шпанија Представник међународне заједнице у БиХ
53. JORGE SAMPAIO Португал Председник Португалије
54. RICHARD GOLDSTONE Ј. Африка Бивши председник Хашког Трибунала
55. BRONISLAW GEREMEK Пољска Администратор ОЕБС
56. GIANNI DE MICHELLIS Италија Бивши Министар спољних послова
57. RUPERT MURDOCH Аустрал. Медијски магнат
58. JAMES WOLFENSON Аустрал. Председник Светске банке
59. EUGEN LANSKI Чешка Потпредседник Чешке републике

60. HENRY WEINNANS Холандија Бивши Министар спољних послова
61. PETRU ROMAN Румунија Бивши Премијер, вођа Демократске партије
62. GYORGY KONRAD Мађарска Председник Светског ПЕН клуба
63. EDGAR BROMFMAN Канада Председник Светског Јеврејсхог Конгреса
64. SIMON WIESENTAL Aустрија "ловац на нацисте"
65. TEDDY KOLEK Израел Градоначелник Јерусалима, мрзитељ Срба
66. SIMONE WAIL Франц. Бивша председница Европског Парламента
67. ROBERT BADINTEUR Франц. Председник чувене "Бадинтерове комисије"
68. BERNARD-HENRY LEVY Франц. Филозоф, предводник групе србомрзитеља
69. ANDRE GLUCKSMAN Франц. Филозоф, члан Левијеве групе филозофа
70. JACQUES DERIDA Франц. Филозоф, члан Левијеве групе филозофа
71. ALAIN FINKELKRAUT Франц. Филозоф, члан Левијеве групе филозофа
72. LORAIN FABIUS Франц. Бивши Премијер
73. TANSU CILER Турска Бивша Премијерка
74. DANIEL COHN-BENDIT Франц. Вођа студентског протеста из 1968.
75. GABY GLUMAN Шведска Председница шведског ПЕН клуба
76. JACQUES ATALLY Франц. Председ. Европске банке за обнову и развој
77. RICK SALUTIN Канада Писац, учесник студентског протеста у БГ '97.
78. JOSEF "JOSHKA" FISHER Немачка Министар спољних послова
79. HELMUTH KOHL Немачка Бивши немачки Канцелар
80. FREIMUT DUWE Немачка Изасланик ОЕБС за слободу штампе
81. LUC LEVY Франц. Директор Француског културног сентар у БГ
82. BERNARD KUSHNER Франц. Србомрзитељ, увек са непријатељима Срба
83. JACK LANG Франц. Бивши Министар културе
84. LAZAR MOJSOV Македонија Високи функционер бивше Југославије
85. MICHAEL FRIDMAN Немачка Саветник бившег Канцелара Кола
86. ISRAEL KELMAN Аустрија Власник 51% пљачкашке Дафимент банке
87. MARGARET KOCH Швајцарска Председница Швајцарске конфедерације

88. BORIS YELTSIN Русија Бивши Председник Русије
89. YEGOR GAIDAR Русија Бивши Премијер
90. ANDREY KOZIREV Русија Бивши Министар спољних послова
91. SERGEY KIRIENKO Русија Бивши Премијер (1998.)
92. YEVGENI PRIMAKOV Русија Бивши Премијер (1999.)
93. ALFRED KOCH Русија Бивши заменик Премијера (до 1997.)
94. ANATHOLY CHUBAIS Русија Бивши Јелцинов саветник
95. GENADI BURBULIS Русија Бивши Министар финансија (код Гајдара)
96. VLADIMIR ZYRINOVSKY Русија Вођа Либерално-демократске партије Русије
97. GRIGORY YAVLINSKY Русија Вођа Блока Јаблоко (партије центра)
98. MICHAEL ZADORNOV Русија Министар финансија (код Примакова)
99. SERGEI STEPASHIN Русија Министар унутрашњих послова
100. SERGEI LAVROV Русија Амбасадор Русије у Уједињеним Нацијама
101. BORIS BEREZOVSKY Русија Билионер, медијски магнат
102. BORIS NIEMTSOV Русија Бивши заменик Премијера Кириенка
103. ALEXANDER RUTSKOY Русија Вођа побуне у Руском парламенту
104. PETER AVEN Русија Бивши Министар слољне трговине
105. MICHAEL FRIDMAN Русија Банкар, са Авеном сувласник Алфа банке
106. VLADIMIR GUSINSKY Русија Медијски магнат, пред. Руског Јеврејског Конг.
107. MICHAEL HODOROVSKY Русија Менател Банка
108. ALEXANDER SMOLENSKY Русија Престоничнаја Банка
109. VITALY MALKIN Русија Руска Кредитна Банка
110. VLADIMIR YASIN Русија Министар економије (код Черномирдина)
111. ANATOLY SOBCHAK Русија Градоначелник Санкт-Петерсбурга
112. YULLY VORONTSOVI Русија Бивши амбасадор Русије у УН
113. YEFIM ZVIAGILSKY Украјина Бивши Премијер
114. SONJA LICHT Југославија Председница Сорош фонда за Југославију
115. CZESLAV MILOS Чешка Нобеловац, тражио бомбардовање Срба
116. DAVID KALEFF САД Саветник за јавне односе код Милана Панића
117. LASLO SEKELY Југославија Дописник многих Сорошевих издања
118. DRAGOSLAV AVRAMOVIC Југославија Бивши Гувернер НБЈ, "вођа опозиције"

 

Овом списку треба додати Хилари Клинтон, чији је отац Јеврејин (њен супруг Бил Клинтон је председник са највећим бројем Јевреја у својој администрацији, у целокупној америчкој историји), Дафину Милановић - која је опљачкала српски народ када му је било најтеже, Слободанку Груден -бившу градоначелницу Београда, Капетана Драгана - ратног профитера. Сви они су Жидови!

САД као највећа светска сила су потпуно под јеврејском контролом. Јевреји, иако чине мање од 3% становништва САД поседују преко 80% политичке моћи у САД. Преко 60% укупног капитала САД се налази у јеврејским рукама. САД владају светом - а САД-ом владају Јевреји!

Сви знамо да је Велика Британија уз САД била главни хушкач рата против Србије. Треба знати да је јеврејски утицај после САД највећи баш у Великој Британији. Она је још у 19. веку потпала под јакјеврејски утицај. Светски центар јеврејске моћи је тада био у Лондону, после се преселио у Њу Јорк, где је и данас. Зато и није чудо да је Велика Британија заговорник уништења Србије.

За време рата против Србије, наш народ се као и увек уздао у помоћ братске Русије; међутим, осим лепих речи нисмо ништа добили иако је руски народ био за упућивање војне помоћи Србији, иако се пријавило на хиљаде добровољаца да се боре са Србима. Међутим, и Русија се налази под јеврејском влашћу. Данас у Русији живи око три милиона Јевреја, од тога милион у Москви. Преко 60% руског капитала припада јеврејском бизнису који држи 12 јеврејских породица. Када то знамо, зар треба да нас чуди зашто од Русије нисмо добили помоћ?

Иста ситуација је и у Немачкој, Француској и осталим европским земљама. Све оне су под јеврејском влашћу.