Image and video hosting by TinyPic

Autor Tema: Bud Spencer i Terence Hill / kolekcija + prevod  (Pročitano 6534 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Bud Spencer i Terence Hill / kolekcija + prevod
« poslato: Maj 28, 2013, 23:43:00 »
Bud Spencer i Terence Hill / kolekcija


+ prevod23 filma iz kolekcije ova dva nezaboravna filmska heroja
Njihovi filmovi obiluju komicnim scenama i neizostavnim scenama dobrih makljaza
I ako su filmovi iz 70-tih i 80-tih godina sada djeluju naivno s obzirom na tehniku koja postoji
ipak vracaju u neka bolja vremena kada se film snimao bez vulgarnosti sa dobrom dozom
humora i dobrim starim tucama.
All the way boys - 1972.
Plata i Salud su piloti zrakoplova ​​za prijevoz iosiguranje novca. Dozivljavaju pad u prašumama Južne Amerike. Radnja uključuje i "Mr. Big"-a, koji kupuje dijamante od rudara za nisku cijenu,a Plata i Salud drze stranu rudarima ...


Banana Joe- 1982.
Čovjek sa svojom obitelji sretno živi na otoku, na kojem rastu banane. Kada lokalni mafijaš s okom na imetak pokušava uzeti ga od njega, on mora ići u grad po prvi put da traži pomoć


Blackie the Pirate -1971.
Konkurencija pirata i španjolskih zlatara je tema za ovu priču. Blackie pirat je prvi čuo za pošiljke zlata prilikom susreta s "Don Pedro". Planira pronaći brod sa zlatom.Njegov poznanik je potpredsjednik španjolske kolonije,zajedno posjećuju jedno od gusarskih naselja i tamo susreću još trojicu piratskih kapetana.


Bomber -1982
Bud Graziano zvani Bombarder je bivši boksački prvak u teškoj kategoriji, koji se povukao u privatnom životu i živi na brodu.Dakle, Bombarderu se odjednom probudi strast za boks, otvara teretanu za amatere i počinje trenirati najperspektivnijeg mladog Georgea. Nakon tolikih drugih bitaka, Bombarder je na rubu gubitka, sve je stavio na kocku da bi se suočio u borbi sa Roscom.


Buddy Goes West- 1981.
Dva odmetnika doktor (Bud Spencer) i Indian Girolamo Amidou pomažu seljanima u borbi protiv bande i korumpiranog šerifa koji ima naum otkriti zlato u sela.


Crime Busters- 1977.
Pokušaj pljačke pretvara se u neočekivanizaplet kada dva nezaposlena muškarca zabunom provaljuju u policijski ured umjesto u trgovinu.


Double Trouble- 1984.
Agencija koja se bavi iznajmljivanjem "zamjena“ unajmi saksofonistu i surfera kako bi zauzeli mjesta dvojice uglednih gospodina koji moraju biti na 2 mjesta u isto vrijeme. Ono što će uslijediti dovest će do ludila sve one koji se nađu u njihovoj blizini.


Even ngels Eats Beans-1973
Dva dobra dečka, hrvač (Bud Spencer) i prodavač sladoleda (Giuliano Gemma) su u zabludi za opasnog ubojicu,lokalnog gangstera, čiji je nadimak "Sorriso". Uz pomoć mnogih smiješnih slučajnosti oni igraju zajedno s Sorrisom -rade-za njega, samo da ostanu u kontaktu s njim, ali, kad prime nalog za mesara iz vrlo siromašne obitelji bivaju raskrinkani


Go For It- 1983.
Dvojica muškaraca se susreću međusobno u čudnoj situaciji i vrše se zamjene za pljačkaše, i to u interesu tajne službe .


God Forgives I Dont-1967.
U ovom nasilnom spaghetti westernu ubojiti razbojnik napada i pljačka vlak, ubija sve a zatim uzima svoj ​​plijen.


I a m For the Hipotamus -1979.
U Africi, prije mnogo godina, Slimu i Tomu se ne sviđa kada njemački tiranin počinje prodaju afričkih divljih životinja za kanadski zoološki vrt! Slim i Tom podučavaju njemca lekciji.


Miami Supercops -1985.
Godine 1978, 20 milijuna dolara ukradeno je iz Detroitske banke. Jedan od pljačkaša je uhvaćen, jedan je pronađen mrtav, a treći je nestao.Novac nije pronađen. Sedam godina kasnije...


My Name is Nobody- 1973.
Mladi strijelac Hill obožava i natječe se sa starim revolverašem Fondom koji samo želi otići u mirovinu.


Odds and Evens-1978.
Johnny je jako dobar vozač motora s kojim se natječe na mnogim natjecanjima u Miamiju , Charlie je vozač kamiona za isporuke na raznim mjestima i na kraju moraju nositi spremnik pun dupina. Dolazi do spletki i saznanja da su njih dvojica braća


Super Snooper -1980.
Crveni prah iz nuklearne eksplozije daje policijskom službeniku super moći tako dugo dok on ne vidi ništa crveno. On je na kraju optužen za ubojstvo i neuspješno se brani od strane mnogih različitih metoda.


The Sheriff and the Satellite Kid -1979.
Mladi stranac pokušava pomoći starom šerifu u zapadnom gradu riješiti slučaj ,ali šerif ne želi nikakvu pomoć od klinca...


They Call Him the Bulldozer- 1978.
Buldožer-, bivša nogometna zvijezda, sada radi kao ribar. Kad skupina ljudi organizira nogometnu utakmicu protiv lokalnog Armybase, on je zatražio da ih njihov trenira.


They Call Me Trinity- 1970.
Skitnica dolazi u grad u kojem je njegov brat šerif. Njegov brat je zapravo razbojnik koji je slomio šerifovu nogu te ga ostavio da umre, i postao šerif. Oni se udružuju protiv lokalnog zemljišta baruna koji se pokušava osloboditi doseljenika u dolini ,a to zemljište žele posjedovati.


Thieves and Robbers -1983.
L.A.P.D. Kapetan Parker konačno ide na odmor sa svojom obitelji. U posljednjem trenutku on mora otkazati ponovno snimanje jer sitan lopov po imenu Tony Roma je loša kopija latinskog ljubavnika. On pokušava zavesti starije žene, a potom krade njihov nakit. Parker je u neposrednoj blizini,te rješava slučaj uz pomoć Roma koji je svjedok ubojstva. Parkeru odmor propada.


Trinity is Still My Name -1971.
Dva nevjerojatna heroja, momčad,opet u ovom talijanskom vesternu. Slično kao u stilu staroga Clinta Eastwooda.


Watch Out We are Mad-1974
Nakon lokalne utrke , dva vozača pokreću natječaj koji će odlučiti tko od njih će osvojiti nagradu. No, kada jmafijaš uništava auto, oni su odlučni da ga dobiti natrag.


Why Did You Pick on Me- 1980.
Bud Spencer, Cary Guffey i Ferruccio Amendola zvijezda u ovom nastavku Šerif i satelitska Kid. Spencer pokupi svoju ulogu kao bivši šerif u bijegu od vojske. Ovaj put, dođe preko malog grada kojem je upravo potreban šerif.


The Trouble Makers -1994
Oni su braća i bave se istim poslom: i jedan i drugi su lovci na ucjenjene glave. Ali razlika između njih je ogromna: dok jedan oslobađa tražene kriminalce za pozamašne svote novca, drugi se trudi da ih što više privede, ne bi li tako zaradio novac za svoju brojnu obitelj. Kada ih spoji isti slučaj te i jedan i drugi traže istoga čovjeka ni ne slute kako će doći do zabune te će oni biti proglašeni lošim dečkima. Uz sve te probleme njihova majka koja ih želi pomiriti ih očekuje kući za praznike...

DOWNLOAD 21 GB
« Poslednja izmena: Maj 30, 2013, 01:43:02 SretaDinic »

Odg: Bud Spencer i Terence Hill / kolekcija + prevod
« Odgovor #1 poslato: Jun 06, 2013, 21:15:19 »
to je super moze li uploaded hvala

Odg: Bud Spencer i Terence Hill / kolekcija + prevod
« Odgovor #2 poslato: Jun 21, 2013, 23:36:24 »
Moze li reupload

Odg: Bud Spencer i Terence Hill / kolekcija + prevod
« Odgovor #3 poslato: Januar 02, 2014, 20:45:28 »
Kako skinuti filmove i da li imaju odmah prijevode?