Image and video hosting by TinyPic

Autor Tema: Larnaka: Luksuzno letovalište za porodični odmor  (Pročitano 600 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Larnaka: Luksuzno letovalište za porodični odmor
« poslato: Jul 03, 2012, 18:51:41 »
Ako do sada nijednom niste bili na Kipru, ovo leto je prava prilika da to promenite. Zahvaljujući portalu "SuperOdmor.rs", 11 noćenja sa doručkom u mestu Larnaka i avionski prevoz mogu vas koštati 439 evra po osobi, što iznosi 30 evra popusta u odnosu na redovnu ponudu od 469 evra. Polazak je zakazan za 13. jul, a bićete smešteni u hotelu "Larco".
Zahvaljujući ponudi portala "SuperOdmor", možete uživati u lepotama Kipra već za nekoliko dana.
 
Larnaka je jedan od najstarijih gradova na Kipru u čiju luku pristaju luksuzne jahte turista koji uživaju u čistim plažama, kristalno plavom moru, bogatom noćnom životu i brojim festivalima.
Najpopularnije plaže su McKenzie, Phinikoudes i Yanathes. U blizini Larnake nalazi se Veliko slano jezero, svratište flaminga.
 
Ako vas interesuje istorija ovog mesta, možete posetiti znamenitosti kao što su grob svetog Lazara, srednjovekovni muzej iz 17. veka, Hala Sultan Teke i antički grad Kition.
 
Noćni život nije toliko aktivan kao u drugim mestima na Kipru, pa Larnaka predstavlja idealnu destinaciju za porodični odmor. Ipak, možete popiti piće u nekom od atraktivnih barova ili večerati u nacionalnom restoranu.