Image and video hosting by TinyPic

Autor Tema: Da li vam Facebook uništava ljubavni život?  (Pročitano 388 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.


 • nnn Van mreže
  • Moderator
  • *


  • Žena 00
  • Poruke: 11176

  • Sreća je nešto o čemu sami unapred odlučujemo!

Da li vam Facebook uništava ljubavni život?
« poslato: Januar 31, 2012, 10:12:12 »
Da li vam Facebook uništava ljubavni život?


Facebook je dobar za mnoge stvari, možete ponovo da stupite u kontakt sa starim prijateljima, da vidite fotke sa putovanja na kojem se vaša koleginica ludo provela, da podelite sa svetom nešto zanimljivo što vam se desilo... Ali, da li Facebook "radi za vas" i kada je ljubavni život u pitanju?


Twitter i Facebook su nepresušni izvor informacija o osobi koju volite i nije lako odupreti se iskušenju da svaki čas bacite pogled na profil... Ali, Facebook se može pretvoriti u "minsko polje", tako da morate biti oprezni. Dakle, pre nego što kliknete na "refresh" po ko zna koji put u toku dana zapitajte se da li time minirate sopstvenu vezu.

Da li je Facebook vaš "prozor" u svet osobe sa kojom ste u vezi? Ako je tako, odmah "siđite" sa kompjutera. Pozovite je telefonom, izađite na kafu... Četovanje nikada neće moći da zameni razgovor uživo.

Da li vam se dešava da vas uznemire stvari koje vidite na partnerovom profilu? Postoji mnogo toga što može dovesti do nesporazuma, od starih fotografija do komentara prijatelja koji su izvučeni iz konteksta... Ako ste videli nešto što vas je pogodilo obavezno o tome razgovarajte sa partenrom.

Nemojte dozvoliti da vaše nezadovoljstvo tinja, pošto će kad tad izbiti na površinu, a ako odlažete razgovor situacija može biti samo gora. Nikada nemojte donositi preuranjene zaključke samo na osnovu onoga što ste videli na Facebooku.

Da li vaš partner zna koliko često bacite pogled na njegov profil? Ako uhvatite sebe da prećutkujete neke stvari koje ste tamo videli, to nije baš dobar znak. Ako vam to kasnije izleti, partner će se osećati kao da ga špijunirate, a to sigurno nije najbolji razvoj događaja...

Iako je danas većini ljudi teško da zamisle život bez Facebooka, ne gubite iz vida da se odnosi među ljudima grade na ljubavi i poverenju. Društvene mreže su ok sve dok to ne narušavaju.

Odg: Da li vam Facebook uništava ljubavni život?
« Odgovor #1 poslato: Maj 25, 2012, 17:33:30 »
O neeeeeee  <3