Image and video hosting by TinyPic

Autor Tema: Grudi otkrivaju karakter svoje vlasnice!  (Pročitano 534 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.


 • nnn Van mreže
  • Moderator
  • *


  • Žena 00
  • Poruke: 11176

  • Sreća je nešto o čemu sami unapred odlučujemo!

Grudi otkrivaju karakter svoje vlasnice!
« poslato: April 01, 2012, 01:45:41 »
Grudi otkrivaju karakter svoje vlasnice!

 

Poznajemo gatanja iz listića čaja, dlana, tarot karata, leta ptica, taloga kave, oblika glave i iz još koječega. Najsekualnije bi trebalo biti proricanje iz oblika dojki. Sternomantija (sternon je grčka riječ za prsni koš) je oblik gatanja u kome se kao medij upotrebljava prsni koš, grudna kost, odnosno područje oko prsiju pa do trbuha. Izvor baš i nije bio naročito seksi, jer ta je vrsta gatanja bivala upotrebljavana na žrtvama. Promatrala se prije svega veličina i način na koji je grudna kost gorjela.

U modernije je doba sternomantija bila popularna u Španjolskoj 18. stoljeća. Nedavno se pojavio talijanski seksolog Piero Lorenzoni, koji je grudi razvrstao u grupe, poput voća. Navodno o svojim vlasnicama govore više nego njihov horoskop!

 

 
Veličina – puno kazuje o muškim snovima

 

Što su veća, to je bolje. Žene s velikim grudima bi trebale biti optimistične, vesele, osjećajne i, naravno, dobre ljubavnice. Dotle bi žene s malim trebale biti preopterećene brigama u pogledu vjernosti njihovih partnera, vjerojatno zbog toga jer oni gledaju za ženama s većim grudima.

I oblik bradavica trebao bi mnogo toga reći o tome kakva je žena u krevetu. Žene, koje imaju velike izbočene bradavice, dominantne su i vole biti gore, a vlasnice malih, udubljenih bradavica trebale bi biti suzdržanije i ne previše oduševljene seksom.

 
Trešnjice

 

Žene s vrlo malim prsima trebale bi biti srdačne i društvene, razumne ali lakomislene, dobre i pouzdane te prilično odane seksu.

 

 
Greip

 

Iako izgledaju vrlo erotski, vlasnice takvih prsa su plahe, u krevetu nezahtjevne i nježnosti vole više nego seks.

 

 
Ananasi

 

Vlasnice tako neobično nazvanog oblika grudi inteligentne su karijeristice, koje su usprkos tome romantične i vjerne ljubavnice.

 

 
Jabuke

 

Jabučaste grudi navodno otkrivaju frigidnu domaćicu, koja teško doživi orgazam, ali u krevetu bi isprobala ama baš sve. Nerado mijenjaju partnere i obično su pametnije od svojih muževa.


Kruške

 

Žene s kruškastim grudima, kakve morate voljeti, ugodne su, ali neukrotive i samostalne. Usprkos tome što nisu prepametne, a četo su i nespretne - muškarce znaju povući za nos. Nevjerne su, jer vole avanture, a seks s njima obično je čista ekstaza.

 

 
Limuni

 

Vlasnice takvih sisa su samokritične i vole miran život, dok u krevetu vole raznolikosti.

 

 
Dinje

 

Dinje su obično ono metaforičko voće koje pobuđuje najviše divljenja. Tako i vlasnice dinja vole kada im se dive. Vole dobru hranu, a i same dobro kuhaju.

Lubenice

 

Žene s prsima oblika lubenice rado se raspuste, pogotovo s hranom. Često flertaju, ali nisu neke velike poklonice seksa.

 
Patliđan

 

Prema toj podjeli očigledno sva prsa nemaju oblik nekog voća. Ova povrtna vrsta prsa otkriva zaljubljive žene, koje uživaju u životu i vole biti dominantne.

 

 
Lisičja njuškica

 

Vlasnica takvih prsa, koja podsjećaju na odskočnu dasku, pametne su i suzdržane, ali u životu ne postižu mnogo jer su lijene i ne žele preuzeti inicijativu. Ali zato su dobre žene i majke, ali i vjerne i u krevetu inventivne.

 
Trokut

 

Vlasnice takvih prsa nadasve su dobre prostitutke i glumice. Razdražljive su i slobodoumne i mijenjaju nekoliko partnera dnevno.

 

 
 
Silikoni

 

Žene, koje se odluče na promjenu prsa ugradnjom silikonskih uložaka mogle bi imati prilično visok IQ, ali i probleme psihičke prirode i podosta kompleksa. Idealne su za kratke veze i nisu tip obiteljske žene.
 • SSasha Van mreže
  • Vodnik

  • *


  • Muškarac Windows XP Chrome 25.0.1364.172
  • Poruke: 481

  • Zivi kao da ti je svaki dan poslednji...

Odg: Grudi otkrivaju karakter svoje vlasnice!
« Odgovor #1 poslato: Mart 25, 2013, 01:14:12 »
 :ucim: