Image and video hosting by TinyPic

Autor Tema: Kako su povezani vaš hod i seksualnost?  (Pročitano 369 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.


 • nnn Van mreže
  • Moderator
  • *


  • Žena 00
  • Poruke: 11176

  • Sreća je nešto o čemu sami unapred odlučujemo!

Kako su povezani vaš hod i seksualnost?
« poslato: Januar 30, 2012, 07:01:29 »
Kako su povezani vaš hod i seksualnost?Verovali ili ne, način na koji hodate može pokazati koliko često doživljavate orgazme… :)


Koliko god se žene trudile sa sakriju svoju seksualnu istoriju, najnovija istraživanja pokazuju da se seksualna prošlost može lako prokljuviti iz našeg hoda! Sudeći prema jednoj studiji, što energičnije i slobodnije žena hoda to je više orgazama doživela. Dok s druge strane, krući i uzdržaniji ženski hod otkriva nesigurnost u spavaćoj sobi.

U Belgiji je izvršen jedan zanimljiv eksperiment. Naime, grupa žena je popunila upitnik o svom seksualnom ponašanju, nakog čega su ih dva profesora, koji nisu znali odgovore iz upitnika, posmatrali dok hodaju.

Izveštaj je objavljen u magazinu The Journal of Sexual Medicine u kome se navodi da se po osnovnim karakteristikama hoda može otkriti seksualno iskustvo neke osobe. Hod može otkriti različite osobine od energije, senzualnosti, komunikativnosti jedne osobe do zatvorenosti i nesigurnosti druge. Dakle, devojka koja je puna mentalne i fizičke energije češće doživljava orgazme.

Takođe, rezultati objavljene studije su dali još jedan zanimljiv, ali ne i naročito iznenađujuć podatak – žene koje doživljavaju orgazme imaju mnogo više samopouzdanja u sebe i mnogo lepše mišljenje o životu.
Obratite pažnju na to kako hodate, ako ste pune energije slobodno se šepurite - to je vaše pravo, ali ako niste baš opuštenog hoda uvežbajte ga. Steknite potrebno samopouzdanje koje će vam, sigurni smo, značiti mnogo više i u nekim drugim sferama života!